banner223

YAKAKENT’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma," Mahalle muhtarları ve halkımız ile istişare ve bilgilendirme toplantılarına devam ediyoruz ”dedi.

YAKAKENT’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

          Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,” İlk gününden itibaren Yakakent’i halkla birlikte, ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile  mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledik ”dedi.

                         ‘MAHALLE YOLLARIMIZ AÇIK DURUMDADIR’
          Bu süreçte, Büyükşehir Belediyesi  Başkanız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın   ekiplerinin özverili ve yoğun çalışmalarını da takdirle dile getiren Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,”Koordinasyondaki başarılarımız ve ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde ilçemiz halkının kar sebepli mağduriyetlerini minimize ederek, halkımızın teveccühüne layık olmaya çalıştık. Bugün itibariyle tüm mahalle yollarımız açık durumdadır. Son olarak kürtükle mücadelede en uzak mahallelerimizden olan Büyük kırık, Sarıgöl ve Uzun kız Mahallelerinde çalışmalarımızı tamamladık. Yine de Belediyemiz ekipleri 24 saat müdahaleye hazır konumdadır” dedi.

                       ‘PAZAR YERİ İ İLE İLGİLİDE PROJELERİMİZ VAR’  
           Muhtarların, mahallerle ilgili sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Kıyma,” Birim Amirleri sorun tespit çalışması yaptı. Özellikle mahallelerdeki elektrik kesintileri ile ilgili şikâyetlerinize Belediye olarak ilgili mercilerle görüşmelerin ve uyarılarını yaptık, Hava koşullarındaki iyileşmelerle birlikte YEDAŞ tarafından yapılacak çalışmaların takipçisi olunacağız İlçemizde yapımı planlanan Kanalizasyon, Otogar, Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Üstgeçit ve Anayol Aydınlatma, Otel, Modern Merkez Cami ve Pazar yeri i ile ilgilide projelerimiz var  Pazar yeri ve semt pazarı gününün değişimi konusunda muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Mahalle Muhtarlarının çocuk oyun parkı isteklerine de kayıtsız kalmayacağız. Çocuklarımız için çocuk oyun alanları zaten mevcut projelerimiz içinde. Konu ile ilgili fiyat araştırmalarımızı yapıyoruz. Ama hizmetlerimizi öncelik sırası ve mali politikalarımıza göre sıralıyoruz. İktidarımız boyunca tüm vaatlerimizi sırasıyla yerine getireceğiz ”diye konuştu.
                              ‘ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİKLE  SÜRDÜRÜYORUZ’
           Bir diğer önemli konu olarak, İlçemiz halkının, özellikle bayanların ev ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla oluşturulacak politika ve projelerin takipçisi ve öncüsü olacaklarını dile getiren Yakakent Belediye Başkan Kıyma, “Defne üreticiliği – toplayıcılığı konusundaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgemiz iklimi ve coğrafyasına uygun olarak yetişen ve ticareti yapılan defne yaprağı konusunda tespit edilen arazilere dönük olarak defne fidanı dağıtımı, defne kurutma tesis yatırımları konusunda  çalışmalarımız  devam ediyor ”şeklinde konuştu.

         Mahalle muhtarları Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ ya teşekkürlerini ileterek, yapılan toplantılardan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

         KÖKSAL ÖNER 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER