BAŞKAN ŞAHİN'İN MEHMET ULUSAR ANAOKULU ZİYARETİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Mehmet Ulusar Anaokulunu ziyaret etti. Başkan Şahin,"Okul yaptığı örnek çalışmalarla bu yılsonunda Yeşil Bayrak müracaatı yapacak" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN'İN  MEHMET ULUSAR ANAOKULU ZİYARETİ
       Ziyarette Anaokulu Müdüresi Saadet Öztürk, Müdür Yardımcısı Emine Sivri Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

      Öğretmenleri refakatinde Eko Timi öğrenciler Eko-Okul projesi ile ilgili çalışmalarını sundu. Daha sonra Başkan Şahin öğrencilerin hazırladıkları gösterileri izledi. Program sonunda ise Okul Müdüresi Saadet Öztürk geçen yıl ki faaliyetleri hakkında sunum yaptı.
                             'KENDİNİ GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM'
      Çocuklarımız ne kadar iyi yetişirse geleceğimiz her açıdan iyi olacağını söyleyen Başkan Şahin, “Herkesin şehrine sahip çıkma bilincinin olması gerekli. Bu faaliyetlerin ileride kendini göstereceğine inanıyorum. Bu çocukların çevrelerine dikkat edeceği gibi ailelerine de olumlu etkisinin olacağını ümit ediyorum” dedi.
                                  'ÇOK İYİ YOLLAR KATEDECEĞİZ'
      Geçen yıl ki yılsonu etkinliklerine de katıldığını belirten Başkan Şahin," Orada öğrencilerin atıkların geri dönüşümü ile ilgili çalışmalarını beğeni ile izlediğim ve son olarak hep beraber dayanışma içerisinde çok iyi yollar kat edeceğiz. Bu anlamda okul yöneticimize öğretmen ve öğrencilerimize aynı zamanda velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
                                         GELİŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR
       Mehmet Ulusar Anaokulunu Okulu Ulusal Eko-Okullar  projesi ile 2 yıldır çalışıyor. Proje çocuklarda  ve velilerde  çevre bilinci oluşturarak, geliştirmeyi amaçlıyor. Her çöpün çöp olmadığı, geri dönüşümle tekrar kullanılabileceği çocuklara ve velilere kavratılmaya çalışılmakta. Gelecek  nesle Temiz, Yeşil, Yaşanılır Bir Dünya bırakmayı hedefliyorlar.

         köksal Öner 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER