BAFRA, BURSA’DA TANITIM GÜNLERİNDE YERİNİ ALDI

Belediye Başkanı Zihni Şahin, 04-08 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri’ne katıldı. Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu tarafından organizesi yapılan fuarda Bafra’nın tanıtımı yapılacak.

BAFRA, BURSA’DA TANITIM GÜNLERİNDE YERİNİ ALDI
Başkan Şahin bugün başlayan fuarda stantları ziyaret etti. Daha sonra ise ziyaretçilere Bafra’ya has lezzetlerden olan Bafra Pidesi, Nokul ve Manda Kaymağından yapılan Lokum ikram ederek hemşehrileri ile sohbet etti. Fuara gelen ziyaretçiler standa büyük ilgi göstererek Bafra’yı Bursa’da görmekten memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Başkan Şahin burada yaptığı açıklamada hemşerileri ile buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi;

 

“Bafra standımızda ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Buraya gelenler ilçemizin çok kıymetli güzelliklerini görünce merak ederek detaylı bilgiler istiyor. Bu amaçla da zaten arkadaşlarımız tarihi ve doğal güzelliklerimiz ile ilgili fotoğraflarla birlikte kısa ve öz bilgiler veren bir stand çalışması yaptı. Bir nevi fotoğraf sergisi gezer gibi ziyaretçilerimiz standımızı geziyor. İlçemizin damak tatlarını da ikram ederek ziyaretçilerimiz ile sohbet ediyor, hemşehrilerimiz ile hasret gideriyoruz. Bu gibi organizasyonların ilçemizin tanıtımına büyük bir katkısı var. Onun için ilçemiz de böyle organizasyonlarda her zaman yerini almış ve en iyi şekilde tanıtılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Standımıza tüm hemşehrilerimiz bekliyoruz. “ dedi.



Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER