banner223

Bafra’da MOBESE Sistemi Devreye Girdi

Bafra’da, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) (MOBESE) hizmete başladı.

Bafra’da MOBESE Sistemi Devreye Girdi

İlçenin bir çok noktası artık 24 saat izleniyor. Bafra İlçe Emniyet Amirliğince kurulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemiyle Bafra halkı artık daha güvenli bir şeklide hayatlarına devam edecekler.

 

Bafra Kent Güvenlik Yönetim Sisteminde bir tanıtım programı düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü komiser Murat Sağkan`ın tanıtımı ile kurum ve daire amirleri bilgilendirildi.

 

Sağkan," İlçemizin Asayiş ve Güvenliğine katkı sağlamak, trafik akış ve yoğunluğunu izlemek, elde edilen görüntüleri değerlendirerek olabilecek olumsuzluklara karşı, hızlı ve etkin ek tedbirler geliştirmek, gerçekleşen olayların çözümüne yönelik geriye dönük kayıtların incelenerek hukuki delillerin temin edilmesi, plaka tespiti ve görüntü işleme sistemleri aracılığıyla plakaların sorgulanarak çalıntı ve buna benzer konularını değerlendirmek, toplumsal olaylarda yasadışı olayları önlemek ve toplulukların provokasyona yönlendirilmelerine engel olmak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bafra Kent Güvenlik Yönetim Sistemi halen 14 noktada 48 kamera ile hizmet vermeye başladığını" ifade etti.

 

Tanıtım programına Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun daire amirleri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER