Başkan Şahin; “Üç Mahallemizde Çalışma Başlattık”

Bafra Belediyesi Çilhane, Kavakpınar ve Kızılırmak Mahallelerinde kaldırım ve asfalt çalışmaları başlattı.

Başkan Şahin; “Üç Mahallemizde Çalışma Başlattık”

 Bafra Belediyesi Çilhane, Kavakpınar ve Kızılırmak Mahallelerinde kaldırım ve asfalt çalışmaları başlattı. Çalışmalar ilk etapta bozuk kaldırımların sökülmesi ve bordürlerin yapılması ile başladı. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla kaldırım ve asfaltlama çalışmalarına geçilecek.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konu hakkında şu bilgileri verdi: “Daha önce yaz mevsiminin gelmesiyle yoğun asfalt ve kaldırım çalışmaları başlatacağımızı ifade etmiştik. Bu kapsamda ilk olarak yün pazarı dediğimiz mevkiide çalışmalar başlattık. Bu geniş alanda kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımızın devam edeceğini söylemiştim. Şimdi Çilhane Mahallemizde Yıldız Camii mevkiinde, Kızılırmak Mahallemizde Çaycılar Sokak ile Kavakpınar Mahallemizin muhtarlık bahçesi ve çevresinde çalışmalar başlattık. Buralarda pek çok etaplı çalışmalar sürdüreceğiz. İlk etapta bozuk kaldırımları söküyoruz. Bordürleri yapıyoruz. Bu çalışmalardan sonra ise kaldırım ve asfalt çalışmaları yapacağız.”

 

Başkan Şahin açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “İlçemiz için en önemli problem olarak önümüzde doğal gaz şehir hatları döşenmesi sırasında bozulan yollarımız ve kaldırımlarımız bulunuyordu. Özellikle kış mevsimi ve yağmurlu havalarda bu problem daha da büyük oluyordu. Araç sahiplerimiz ve yayalarımız önemli zahmetler yaşadı. Hoşgörüleri için hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bazı şeyler bizim de elimizde değil. Doğal gaz hatlarının döşenmesi yılın 12 ayı devam ediyor. Bu diğer kurumlar içinde böyle.  Biz ise ancak belirli aylarda özellikle yaz mevsiminde asfalt çalışması yapabiliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER