banner221

BÜYÜKŞEHİR BAYRAK TEPE’Yİ SEZONA HAZIRLIYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bayrak Tepe Tabiat Parkı için kolları sıvadı.

BÜYÜKŞEHİR BAYRAK TEPE’Yİ SEZONA HAZIRLIYOR
Nisan ayında sezonu açacak olan Bayrak Tepe’de beton yol çalışmaları başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Samsun’da şehir merkezine yakın olan ve Samsun halkının doğa ile iç içe vakit geçirmesine  olanak sağlayan Bayrak Tepe’de Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalitesi hissedilmeye başlandı. Turizme önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bayrak Tepe’ye çıkan yolu beton yol ile modernize ediyor. Ulaşımın kolaylaşması ve güvenilir hale getirilmesi adına bozuk olan 2.5 kilometrelik yol, beton yol olarak tekrar yapılacak ve güvenlik amacıyla yolun şehir kısmına bakan tarafına banket uygulaması gerçekleştirilecek.

Eski yolu genişletilerek yaklaşık 13 metrelik alanda yol çalışmalarına başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı burada 8 metre genişliğinde yol yapacak. Yağmur sularının tahliyesi için yapılacak trapez kanal ve yaya kaldırımı için ayrılan bölümle 13 metre genişliğe sahip olacak yolun uzunluğu ise 2.5 kilometre olacak. 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER