banner223

Gözyaşı Geceleri “Son Kale Türkiye” Bafra’da

15 Temmuz Kalkışmasına karşı dimdik duran millet ruhunu göstererek yeniden hatırlatmak amacıyla Gözyaşı Geceleri oyununu sahneleyen ekibin “Son Kale Türkiye” isimli gösterisi, Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen gecede halka sunulacak.

Gözyaşı Geceleri “Son Kale Türkiye” Bafra’da

 15 Temmuz Kalkışmasına karşı dimdik duran millet ruhunu göstererek yeniden hatırlatmak amacıyla Gözyaşı Geceleri oyununu sahneleyen ekibin “Son Kale Türkiye” isimli gösterisi, Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen gecede halka sunulacak.

 

Gözyaşı Geceleri ekibinin 01 Aralık Perşembe günü Bafra Yeni Kapalı Spor Salonu’nda sergileyeceği gösteride 15 Temmuz’da yaşananlar ve sonrasında ki süreç anlatılacak.

 

Saat 19.30’da başlayacak olan program 2 perdede sergilenecek. Profesyonel tiyatrocuların canlandırdığı tiyatral bölümlerde, yeni Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin 15 Temmuz dirilişi sergilenecek. Programda ayrıca film tadında klipler, sinevizyon gösterileri ve şiir dinletileri yer alacak.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Mehter ve halay gibi folklor gösterileri ile de görsel bir şölene dönüşecek olan programa heyecanı, 15 Temmuz ruhunu yaşamak ve yaşatmak isteyenleri davet ederek şunları söyledi: “30 yıllık tecrübeleri ile halkımızın büyük beğenisini kazanmış olan Gözyaşı Geceleri ekibini halkımızla buluşturarak, 15 Temmuz gecesinde de “Anlatılmaz Yaşanır” dedirten olayları hep birlikte sahnede yorumlanmış şekliyle izleyeceğiz. O gece milletimiz ve ülkemiz için kendilerini hainlere siper eden tüm vatandaşlarımızı, özellikle şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmamak ve unutturmamak için tüm hemşerilerimizi 15 Temmuz Kahramanlarına armağan ettiğimiz programımıza bekliyoruz.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 14:42

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER