Kaymakam Arslan; Yaşlıların Babalar Gününü Kutladı

Babalar günü dolasıyla Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve eşi Dürdane Arslan 75. Yıl Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların babalar günlerini kutladı.

Kaymakam Arslan; Yaşlıların Babalar Gününü Kutladı

 Programa ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz’da katıldı.

 

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “Bu gün burada sizinle buluşmamızın asıl nedeni babalar günüdür. Geçtiğimiz aylarda da anneler günü dolayısıyla bir araya gelmiştik. Bu günde babalarımızın yanında olmak için onların gönüllerini almak için buraya geldik. Babalık güzel bir duygu, birçoğunuz çocuk hatta torun sahibi oldunuz.  Dolayısıyla bu yaşa kadar gelmek bu olgunlukta olmak çok güzel ve mutluluk verici bir olay. Sizin için Allah uzun ömürler versin diye dualar ediyoruz. Baba kimdir biliyormusunuz, baba evde yokken varlığı aranan kişidir. Bu arada 1 hafta sonra aranızdan ayrılacağız ve Bafra’daki görevimizi noktalayacağız. Veda ziyaretlerimden ilk olarak sizleri ziyaret ederek başladım. 2 yıl süreyle sizlerle beraber olduk ve güzel günlerimiz oldu” dedi.

 

Yaşlılar konuşmalarında ise; “Sayın Kaymakamım burada bulunan tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Sizin manevi varlığınızı hep arkamızda hissettik, sizleri hep özleyeceğiz. Bizleri Türkiye’nin birçok yerine gönderdiniz. Belki de evlatlarımızdan göremediklerimizi sizden gördük. Bu gülen yüzünüz hiçbir zaman eksilmesin, hayatınız boyunca her zaman ailenizle beraber gülmek nasip etsin. Elinize bir bıçak alın, şu kalbimi yarında, bu sevgiyi oradan çıkarabilecek misiniz. Ne olursun gitme Kaymakamımız Halis Arslan” dediler.

 

Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz; “Biz, yaşlılarımız ve personelimiz olarak sizleri çok arayacağız. Sizden çok büyük destek gördük. Her türlü katkıyı bizden esirgemediniz. Burayı eviniz bildiniz. Gece, gündüz her an geldiniz ve bizler mutlu olduk. Bizleri unutmayın” dedi. 

 

Konuşmaların hemen sonrasında yaş pasta kesimi yapıldı ve gül dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER