Prof.Dr. Necmettin Erbakan İçin Kur'an Programı

Saadet Partisi Bafra ilçe Teşkilatı; 4 Mart 2017 Cumartesi günü Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yılında Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenliyor.

Prof.Dr. Necmettin Erbakan İçin Kur'an Programı
 Saadet Partisi Bafra ilçe Teşkilatı; 27 Şubat 2011 tarihinde hakka yürüyen Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetinin Başbakanı ve Milli Görüşün Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yılında Bafra ilçesi Büyük Camii’de Akşam namazını müteakiben Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenliyor.

Saadet Partisi Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal yaptığı açıklamada; “Bugün Milli Görüş’ün mimarı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 6. Ölüm yıl dönümü. Eğer bugün Türkiye'de özgürlükler adına yaşadığımız kolaylıklar varsa bunun altındaki en büyük kahraman Necmettin Erbakan'dır. Erbakan demek ‘Camilere ve gönüllere haps edilmiş İslamı hür bir seda ile meydanlarda haykıran adam’ demektir, ‘Erbakan demek’ dünya emperyalizmine kafa tutup, meclis kürsüsünde ‘Banane Amerika’dan’ diyebilmektir. Erbakan demek Hak olmayan bir davada zirve olmaktansa Hak davasında zerre olmayı tercih etmek demektir. Bizler onun Milli görüş adına temsil ettiği düşünceleri hem yaşamaya hem de savunmaya devam edeceğiz Rabbim dirliğimizi ve birliğimizi bozmasın. Bu münasebetle üzerlerimizde hakkı bulunan Erbakan Hocamızı ve ahirete irtihal eden dava büyüklerimizi rahmetle yâd etmek adına tüm halkımızı Mevlid programına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 10:24

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER