banner221

VEKİL KIRCALI’DAN BAFRA’YA GÜZEL HABER

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı geçtiğimiz gün açıkladı Samsun ve ilçeleri için 5 yeni projeden sonra, Bafra için güzel bir haber daha verdi. Kırcalı, Aktekke sapağında bulunan araçlı üst geçidin bağlantı yolları ile peyzaj düzenlemesinin yapılacağını söyledi.

VEKİL KIRCALI’DAN BAFRA’YA GÜZEL HABER
AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bakanlıklarla sürekli temas halindeyiz. İlçelerimiz için öncelik arz eden konuları takip ediyor, problemlerin çözülmesi, yeni hizmetlerin gelmesi için AK Parti ailesi olarak seferberlik halinde çalışıyoruz. 

19 Mayıs Yörükler, Çatalçam, Yakakent ve Bafra ilçelerimizde sahil şeritleri ile ilgili 5 önemli projenin hayata geçmesi için önemli adımları atmıştık.  İnşallah bunlar hayata geçecek. Bafra ilçemizde Aktekke sapağı olarak bilinen yerde araçlı üst geçidimiz yapılmıştı. Şimdi buranın bağlantı yolları ile altında ve etrafında peyzaj düzenlemelerini yapacağız. Orada bir düzensizlik bulunuyor. Trafik akışında da problemler yaşanıyordu. Bu çalışma ile tüm bunlar çözüme kavuşacak. Estetik bir görünüm olacak.

AK Parti Samsun milletvekili Av. OrhanKırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Bafra sadece Samsunumuzun değil, Türkiye’nin de en önemli şehirlerinden biridir. Yapılması gereken pek çok hizmet var. Bunlarla ilgili devam eden çalışmalar var. Ayrıca bazı yeni çalışmaları da yapmaktayız. OMÜ Bafra İşletme Fakültesinin Bakanlar kurulundan onayı çıkmıştı.

Belediyemiz ile başta ticaret ve sanayi odamız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızın yoğun gayretleri ve hükümetimizin de destek verdiği Bafra medikal Organize Sanayi bölgesi için ÇED raporu da onaylandı. İşletme fakültesi ve bu konuda Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 19 Mayıs – Bafra arası karayolu aydınlatması yapıldı. Bafra SGK hizmet binasını yatırım programına aldık. Emir Mirza bey türbesi restore edilecek.  Bafra liman gölü sahil tahkimat etüt projesi yapılıyor, atıl durumda bulunan eski Bafra Devlet hastanesi ve yarım kalmış bölge hastanesi ile ilgili görüşmeler yapmaktayım. İnşallah güzel haberler vermeye devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER