Milletvekili Köktaş, 1 Kasım Seçimi Çalışmalarını Sürdürüyor

Köktaş, "1 Kasım günü milletimiz inşallah bir kez daha 'güven' diyecek, 'istikrar' diyecek, bir kez daha kaosa 'hayır' diyecek. Bir kez daha 'adalet ve kalkınmaya evet, bilinmezliğe, karanlığa hayır' diyerek geleceğine sahip çıkacak" dedi.

Milletvekili Köktaş, 1 Kasım Seçimi Çalışmalarını Sürdürüyor

    AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "1 Kasım günü milletimiz inşallah bir kez daha 'güven' diyecek, 'istikrar' diyecek, bir kez daha kaosa 'hayır' diyecek. Bir kez daha 'adalet ve kalkınmaya evet, bilinmezliğe, karanlığa hayır' diyerek geleceğine sahip çıkacak" dedi.
   AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında bir dizi programlar gerçekleştirdi.
   Samsun Lokantacılar odası Başkanı İsmail Balcı tarafından düzenlenen sabah kahvaltında oda yönetimi, üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi.
   AK Parti iktidarları ile birlikte Türkiye'nin 13 yılda karanlıktan aydınlığa çıktığını belirten Milletvekili Köktaş, "İktidara geldiğimiz 13 yıl önce umutsuzluklar ülkesini aziz milletimiz ile birlikte 81 iline, 784 bin metre karesine hizmet götürerek bugünlere, ışıl ışıl parlayan, parladıkça büyüyen ve gelişen Türkiye Cumhuriyeti'ne dönüştürdük. 2002 öncesi yaşanan koalisyon dönemlerinde siyasetçiler sorumsuzluklarıyla Türkiye'yi toptan bir enkazın eşiğine getirerek yönetilemez hale getirmişlerdi. Onlar hiç bir zaman büyük düşünmediler, küçük düşündüler. Türkiye'yi iflasın eşiğine getirdiler, milletimizi IMF'ye mahkum ettiler, ama biz Türkiye için her zaman alnımızın teriyle, gözümüzün yaşıyla, zihnimizin berraklığıyla, yüreğimizin derinliğiyle düşündük. Türkiye, artık geriye, o karanlık kaos dönemlerine dönmez. O eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenler, ülkemiz üzerindeki emellerine asla ulaşamayacaklar. Türkiye'nin çıktığı bu milli yoldan, bu milli hamle yolundan, adaletin, kalkınmanın yolundan geri çevirmek isteyenler, kesinlikle başarılı olamayacaklar" dedi.
   "Bizde dur yok, durak yok. İstikamet belli, hedeflerimiz belli, 1 Kasım'da Türkiye'nin her yerinden tek başına, iş başına" demeye geliyoruz diyen Milletvekili Köktaş, "1 Kasım'dan sonra biz yine milletimizle yeniden kucaklaşarak yola devam edeceğiz. Reform üstüne reform yapmaya devam edeceğiz. Her alanda müjdeler verdik, bunları yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Nedir bunlardan bazıları; iş kurmak isteyen, projesiyle gelen gençlerimize 50 bin lira hibe verilecek. Asgari ücret Bin 300 liraya çıkacak. Emeklilerimize yılda bin 200 lira maaş zammı yapılacak. 13 Yıl önce devlet kendi memurunun maaşını ödeyemiyordu hatırlayın. Biz güne kadar olduğu gibi son nefesimize kadar öyle bir çalışma gayret sarf edeceğiz ki bir daha bu memleket değil namerde, merde dahi muhtaç olmayacak. Allah bizi kimseye muhtaç etmesin" diye konuştu.
    Milletvekili Köktaş, daha sonra AK Parti'ye yeni katılan Yenidoğan Mahallesi sakinlerinden Mustafa Daştan'ı işyerinde ziyaret etti.
   1 Kasım seçiminin arifesinde farklı partilerde görev yapmış, gönül vermiş olan kardeşlerimizin ailemize katılması AK Parti’ye ve Türkiye’nin geleceğine güç kattığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bizim milletimize, ülkemize olan hizmet aşkımızın bitmeyeceği gibi, milletimize olan hizmet aşkını içinde taşıyan, benimde bu kutlu yolda AK Kadrolarla omuz omuza atacak adımım var diyen tüm arkadaşlarımızın yanımızda olması bizlere de, ülkemize de güç ve kuvvet veriyor. 9,5 milyon üyesiyle birlikte Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sivil toplum örgütü haline gelen AK Parti ailesine yeni katılan kardeşlerimize hoşgeldiniz diyor, Rabbim, birliğimizi, dirliğimi ve kardeşliğimizi daim etsin diyorum" dedi.
   Milletvekili Köktaş konuşmasının ardından Mustafa Daştan'a AK Parti rozetini yakasına taktı.
  AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Sergin ve İlhan çiftinin nikah şahitliğini yaparak onların bu mutlu günlerine ortak oldu. Genç çifte iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, gerçekleşen bu evliliğin Gül ve Peker aileleri için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
  AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kübra ve Fevzi çiftinin nikah şahitliğini yaparak onların bu mutlu günlerine ortak oldu. Genç çifte iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, "Gerçekleşen bu evliliğin Erbay ve Şenocak aileleri için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.
         NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER