TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMİYORLAR

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bütün dış güçler ve içerideki işbirlikçileri yeni yalanlarla, planlarla, birtakım ekonomik operasyonlarla ülkemize diz çöktürtmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bugüne kadar başaramadılar, başaramayacaklar." dedi.

TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMİYORLAR

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Tekkeköy, Atakum ve Terme'de bir dizi programlar gerçekleştirdi.

Milletvekili Köktaş'a, AK Parti Samsun 9. Sıra Milletvekili Adayı Muhammet Yasir Okudan'da eşlik etti.

Tekkeköy Büyüklü Mahallesi'nde büyük bir coşkuyla karşılanan Milletvekili Köktaş, Atakum ilçesinde üniversite gençleri ile sahur yaptı.

Milletvekili Köktaş, Terme İlçesinde de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılaşan Milletvekili Köktaş, Terme Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleri ile toplantı yaptıktan sonra, iftar programında orucunu hemşehrileri ile aynı sofra da açtı.

TERMELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Gösterilen ilgi, alaka ve destek için Termeli hemşehrilerine teşekkür eden Milletvekili Köktaş, 24 Haziran seçiminin önemine dikkat çekerek, "Şer odakları her zaman Türkiye üzerinde oyunları, hain planları oldu. Çünkü Türkiye pahallı bir arsa üzerinde oturuyor. Coğrafi olarak önemli bir yerde bulunuyoruz. Geçmiş dönemlerde darbelerle, siyasi koalisyonların verdi hasarla ülkemizde her istediklerini yaptılar. Fakat 3 Kasım 2002 tarihinde milletimiz kendi içinden çıkan kadroların oluşturduğu AK Parti iktidarını iş başına getirdi. İşte son 16 yıldır ülkemizi her alanda yükselten AK Parti'yi ve onun lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek istediler, aslında onu devirmek Türkiye'nin önünü kesmektir.

Bütün dış güçlerin planları, içerideki işbirlikçileriyle buna yönelik işlemektedir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, başaramadılar, başaramayacaklar. Aziz Milletimiz bunların hepsini yıkmasını bildi.

TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMİYORLAR

Şimdi de yeni yalanlarla, planlarla, birtakım ekonomik operasyonlarla ülkemize diz çöktürtmeye çalışıyorlar. Bugün döviz kurları üzerinden oynan sebep, kalkınan ve gelişen, bölgesinde söz sahibi olan bir Türkiye'yi hazmedemeyen hainler, düşünüyor! acaba 24 Haziran'da, Türkiye'nin önünü kesemezsek, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yükselişini engelleyemezsek, son 16 yılda ülkeyi 100 yıllık mesafeyi kateden bir Türkiye, 24 Haziran'dan sonra yeni sistem ile birlikte nasıl bir noktaya gelir hesapları, endişesi içindeler.

İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti teşkilatları ve her zaman desteğini, dualarını esirgemeyen milletimiz, 24 Haziran'da yine bir kez daha, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur diyerek en güzel cevabı sandıklarda verecektir." diyerek sözlerine son verdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER