Atakum’da, AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Atakum ilçe Başkanlığı Genişletilmiş ilçe Danışma Toplantısı Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Atakum’da, AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

     Düzenlenen toplantıya; AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. 
      Açılış konuşmalarının ardından salonda toplanan partililere seslenen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "1 Kasım tarihinde ülkesine sahip çıkan, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları elinin tersi ile iten, verdiği oylarla AK Parti'yi destekleyen Atakumlu hemşehrilerimize ve gayretli, başarılı çalışmalarından ötürü ilçe teşkilatımızın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Verilen oylarla 1 Kasım da sadece AK Parti'nin iktidar olması sağlanmadı, sadece Samsun'dan 6 milletvekili seçmekle yetinilmedi, aynı zaman da dünyadaki tüm müslüman kardeşlerimizin arzusuna, isteğine, talebine cevap verildi, onlara yardım eli uzatıldı. Çünkü AK Parti iktidarı sadece Türkiye'nin iktidarı değil, bölgesindeki yaşanan ve gelişen olaylarda mağdur, mazlum tüm müslümanları yakından ilgilendiren bir iktidardır" dedi.
     2002’den bu yana büyük bir sorumluluk anlayışıyla hizmet ettiklerini belirten Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:
     "AK Parti iktidarlarının dirayetli ve halkıyla bütünleşmiş yönetim anlayışıyla, ülkemizin ekonomisinin büyüdüğünü, istikrar ve güven ortamının sağlandığını görmekteyiz. Çünkü AK Parti, ülkesine ve milletine hizmet için vardır, hizmet ettiği için de halkımızın gönlünde mümtaz bir yer edinmiştir. 14 yıldır olduğu gibi bugünde teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde milletimize hizmet ederek, aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz."
      Milletvekili Köktaş ayrıca, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin olağan kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dönük söylediği sözler içinde, "Bu ülkeye ihanet edenlere, terör örgütlerine, destekçilerine tek laf etmeyeceksin. Halkın oyları ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı sayın Recep  Tayyip Erdoğan'a hakaret edeceksin. Biraz insaf, biraz vicdan" ifadelerini kullandı.
     Toplantı sonunda 1 Kasım seçiminde yaptığı çalışmalar elde ettiği başarılardan dolayı mahalle başkanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi. 
            NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER