Lara’da Eşsiz Bir Tatil Sizleri Bekliyor!

Lara, Antalya’nın en nadide ilçelerinden biridir. Mükemmel bir tatil yaşayabileceğiniz Lara’da Ic Hotels Green Palace ile konforun ve kaliteli hizmetin tadını çıkarın.

Lara’da Eşsiz Bir Tatil Sizleri Bekliyor!

Lara, Antalya’nın en nadide ilçelerinden biridir. Mükemmel bir tatil yaşayabileceğiniz Lara’da Ic Hotels Green Palace ile konforun ve kaliteli hizmetin tadını çıkarın.

Lara, Antalya’nın en lüks otellerine sahip, aynı zaman da en güzel bölgelerinden birisidir. Muazzam güzelliğin yansıdığı bu bölge, mükemmel tatil olanaklarıyla insanları cezbeder. Bölgede bulunan çok sayıda lüks otel sayesinde tercih edilen bir yer olan Lara, mükemmel tatil anlayışını da beraberinde getirerek mutlu ve huzurlu bir tatilin ilk adımını size ulaştırır. Gerek doğal güzellikleri, gerek tarihi alanlara yakın olmasıyla mükemmel bir tatili size sunan Lara’da IC Hotels Green Palace oteli parlayan bir yıldız gibi misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Bölge hakkında detaylar için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Antalya bölgesi Türkiye’nin en önemli otellerini barındırır. IC Hotels Green Palace bunlardan birisidir. Antalya’nın en lüks hizmetini sunan otellerden birisi olan IC Hotels Green Palace, Lara bölgesinde misafirlerini bekliyor. 429 oda sayısı ile 5 yıldızlı otel konforunu Ultra her şey dahil sistemi ile sizlere ulaştıran IC Hotels Green Palace, 7 yüzme havuzu, 8 adet bar, 3 havuz bar, vitamin bar ve disko bar, 7 alakart restoran, Türk, Japon ve deniz ürünü spesiyaliteleriyle misafirlerini konuk etmektedir. Mükemmel peyzajı ile cennetten çıkma bir bahçeyi andıran ve bu güzelliğiyle ziyaretçilerini misafir eden IC Hotels Green Palace , birbirinden güzel imkanlarıyla eşsiz bir tatil yaşamanıza olanak sağlıyor. Türk hamamı, sauna, spa, masaj, Squash kortları, spor salonu ve seçimlerinizle rahat edebileceğiniz daha pek çok hizmeti sizlere ulaştıran IC Hotels Green Palace , aynı zaman da aile ve çocuk dostu hizmet yapısıyla dikkat çekiyor. Çocuklar için sığ çocuk havuzu, su kaydırakları ve çocuk kulübü gibi imkanlardan yararlanabilir ve ailenizle birlikte eşsiz bir tatili yaşayabilirsiniz.

Cavalli A' la Carte Restoran (İtalyan Mutfağı), Casa A' la Carte Restoran (Meksika Mutfağı), Canton A' la Carte Restoran (Çin Mutfağı), Sushi A' la Carte Restoran (Japon Mutfağı), Green Fish A' la Carte Restoran (Balık Restoran), Fes A' la Carte Restoran (Türk Mutfağı) gibi kolaylıkları size sunan IC Hotels Green Palace, konaklama süresince kullanabileceğiniz, dünya lezzetlerinin en güzel örneklerini size sunan mükemmel bir imkan sağlıyor. Yeme içme gibi konularda son derece cömert olan bu tesis, ultra her şey dahil sistemde Geçerli konsept saatlerinde Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler, gün içerisinde snack, ikramlar, tesisin belirlediği yerli ve bazı yabancı alkollü-alkolsüz içecekler ücretsiz, bunun haricinde belirtilen hizmetler dışındaki tüm ekstra hizmetleri ise ücretli bir şekilde sizlere aktarıyor.

Önemli balayı otelleri arasında gösterilen IC Hotels Green Palace, yeni evlenen çiftlere Meyve Sepeti, Şarap İkramı, Oda Süslemesi, A' la Carte Restoran rezervasyonlarında öncelik gibi imkanlar sağlıyor.

Eşsiz dekorasyon örneklerinin sergilendiği, lüks konforun en üst seviyede olduğu standart, aile ve junior süit gibi oda seçeneklerini size sunan IC Hotels Green Palace, mükemmel olarak donatılmış bu odalarda konforunuz için her türlü ayrıntıyı düşünmüş. Odalarda yer alan standart özellikler arasında Halı Zemin, Balkon, Banyo, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar, Müzik Yayını, Oda Kasası, Merkezi Klima, Telefon, Uydu Yayını, LCD Televizyon, Wireless İnternet gibi uygulamalar yer alıyor.

Havaalanına 15, şehir merkezine 25 ve denize sıfır olarak konuşlanmış bu otel, eşsiz bir tatil yaşamanız için her türlü ayrıntıyı düşünmüş. Otelde faydalanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz uygulamalar arasında Şezlong, Minder, Açık Havuz, Kapalı Havuz, Şemsiye, Aquapark, Aktiviteler, Aerobic, Animasyon, Banana, Beach Voley, Bilardo, Bowling, Canlı Müzik, Fitness, Spa, Squash, Hamam, Masa Tenisi, Masaj, Mini Golf, Sauna, Tenis Kortu, Jakuzi, İnternet Cafe, Play Station, Boccia, İmport İçkiler, Çocuklar İçin Çocuk Havuzu, Çocuk Kulubü, Çocuk Parkı, Dondurma, Özel Çocuk Bakımı, Çocuk Büfesi, Çocuk Oyun Alanı gibi imkanlardan yararlanmanız mümkün. Detaylara adresinden ulaşabilir ve erken rezervasyon imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Eşsiz güzelliğe sahip bir tatil anlayışının ilk durağı olarak yorumlanan IC Hotels Green Palace, sizlere mükemmel bir deneyim yaşatmak için ziyaretçilerini bekliyor. Antalya’nın en güzel bölgeleri arasında yer alan Lara’da, en iyi hizmet kalitesini sunan IC Hotels Green Palace, mükemmel bir tatil için aradığınız tüm imkanları sizlere sunuyor. Size kalansa bu eşsiz tatilin keyfini sürmek, otelin sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanmak ve denizin, kumsalın keyfini çıkarmak olacaktır. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 09:07

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER