UZANACAK YARDIM ELİ BEKLİYOR

Sağlık sorunları yüzünden çalışamayan Muzaffer Ulusal(54) çaldıkları her kapının yüzlerinin kapandığını ve geçimlerini sağlayamadıklarını belirtti.

UZANACAK YARDIM ELİ BEKLİYOR

     Harabe bir evde yaşamak zorunda bırakılan engelli vatandaş Muzaffer Ulusal, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.
    Bafra ilçesinin Tabakhane Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 64’de ikamet eden Muzaffer Ulusal, yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden psikolojik sıkıntılar içerisine girdiğini kaydetti.
 “YETKİLİLERDEN VE DUYARLI VATANDAŞLARDAN YARDIM ELİ BEKLİYORUM
    Rahatsızlığım dolayısıyla çalışamadığını ve çok zor durumda olduklarını söyleyen Muzaffer Ulusal, “Uzatılacak bir yardım eli bekliyoruz. Devletimiz Suriyelilere bakıyor yardım ediyor. Bizim gibi garibanlara ise yardım etmiyor. 6 aydır, hastane de mücadele veriyorum. Bana hastalığın yok diyorlar. Bana Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bana 8’inci ay ve 12 ay arasında bir defa 600 TL verdi. Ben o parayla sürekli Samsun’a tedavi için gittim, tedavi parası, yol parası derken bu para bile yetmedi.1,5 aydır mağdurum, duyarlı vatandaşlardan yardım eli bekliyorum. Sıkıntılarım konusunda Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı beni hiç dikkate almadı. Izdırap içinde yaşıyorum. Yetkililerden yardım eli bekliyoruz” dedi.
     Ayaklarından mağdur, belden aşağısı tutmayan prostat hastası Muzaffer Ulusal, “Sıkıntılarımdan dolayı bir defa intihara teşebbüs ettim. Yalnız yaşıyorum, yanımda mutlaka birinin bulunmasını istiyorum. Tedaviler sonucunda huzurevinde kalmak istiyorum” diye konuştu. 
    İstanbul’da ikamet eden ablası Kadriye Şahin ise, “Bafra’da kardeşim Muzafferin iki tane abisi var. Abileri Muzaffere bakmıyorlar. Ben İstanbul’dan Bafra’ya kardeşimi tedavi ettirmek için geldim. Maddi durumun pekiyi değil ama kardeşimi tedavi ettireceğim. Bu konuda kardeşim için yetkililerden yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
              NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER