AK PARTİ SAMSUN ADAY ADAYI AKÇA, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Ahmet Akça, Bafra Öğretmenevinde muhtarlara tanışma- kaynaşma yemeği düzenledi.

AK PARTİ SAMSUN ADAY ADAYI AKÇA, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

       AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı eğitimci Ahmet Akça, Bafra ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.  

      Bafra Öğretmenevi restoranında meydana gelen tanışma-kaynaşama yemeğine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Memur-Sen Bafra ilçe Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Diyanet –Sen İlçe Başkanı Ali Şimşek, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, sendika temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

      Yaptığı selamlama konuşmasında Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salik Zeki Nayır, kendilerinin elinden geleni yapacaklarını söyledi.

       Seçimlerden önce bürokratların ve devlet memuru istifasının son tarihinin 10 Şubat olduğunu belirten AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,”11 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında AK Parti için aday adaylığı başvurudur.28 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında da, teşkilatlarımızın katılacağı temayül yoklaması Samsun’da gerçekleşecek. 7 Nisan’da da kesin adaylar belirlenecek. Bu seçimin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.25.Dönemde aday adayı olarak bu kadroda yer alan Ahmet Akça kardeşimize çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” dedi. 

        2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerinin ilk programına katıldığını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “ Bu seçim bir süreçtir, bir süreçte çok arkadaşımız aday adayı olacak. Diğer partilerden de aday adayı olacak. Bu süreç içerisinde, partilerde ortaya çıkan aday adaylarını değerlendirerek, listelerini açılayacaklar. Ondan sonrada resmi olarak seçim çalışmaları başlayacak. Şuan ki çalışmalar parti içi çalışmalardır. Tabi bizimde gönlümüzden geçen her zaman Bafra’mızdan, bölgemizde siyasetten daha etkin olmamızdır. Siyasete Bafra’mızdan birilerini katmaktır. Onların temsilci durumunda olmalarını sağlamamız, biz her zaman böyle düşünüyoruz. Biz AK Parti olarak, Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent olarak hep beraberiz. İnşallah siyasette bizi temsil edecek olan arkadaşlarımız gelir. Bugün Ahmet Akça Bey bizi bir araya getirdi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Ahmet Akça bizim değerli bir kardeşimiz, yıllardır Ankara’da hizmet veriyor. Ankara’yı da iyi tanıyor. Biz böyle bir şans yakalarsak, bize çok iyi katkılar saylayacağına ben şahsen inanıyorum” diye konuştu.

       1971 yılında Bafra İlçesinde doğan, orta ve liseyi Bafra İmam Hatip Lisesinde, Yüksek Okulu ise, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlayan AK Parti Samsun Milletvekili Aday adayı Ahmet Akça, 1996-1999 yılları arasında 3 yıl öğretmenlik yaptığını, 1999 yılında öğretmenlikten istifa ederek ticarete başladığını, halen arkadaşları ile birlikte kurduğu Türkiye’nin en önemli eğitim markalarından biri olan Çözüm Eğitim Kurumlarının ‘Martı Okul Yayınları, Beyaz Kalem Yayıncılık’ şirketlerinin ortağı olduğunu söyledi.

                 “2015 SEÇİMİ AK PARTİNİN FİNAL SEÇİMİDİR”  

        Evli ve 2 çocuk bası olan AK Parti Samsun Milletvekili Aday adayı Eğitimci Ahmet Akça,”Siyasete başladığım bu ilk günlerde de, genelde siyasileri dinlerken çok uzun konuşmalar yaparlar siyasetçiler. Mümkün olduğunca kısa ve öz konuşarak halkımızla her zaman çalışmalarımı canlı tutacağım. Ben deniz bildiğiniz gibi sizlerin evladınızım. Karpuzlu köyünde doğdum ve büyüdüm. Ankara’da sivil toplum çalışmaları ve AK Parti geleneğini oluşturan temel siyasi geleneğinde,  Ankara’da ilk yıllarından itibaren AK Partinin içerisinde yer aldım. 1993 yılında Milli Gençlik Vakfı Ankara il Başkan yardımcılığı, 1997 yılında ise MGV Genel Merkezi Eğitimden sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevini üstlendim.2000 yılında Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesinin kuruluşunda bulundum. 2010 yılından itibaren bu derneğin Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesiyim. 2003 yılında Ankara’da ki; Samsunlu Bürokratlar ve işadamlarının bir araya gelerek oluşturduğu sivil bir oluşum olan Samsunlular Platformunun kurucu üyesi oldum. 2006 yılında ise, İstanbul ve Ankara’daki Bafralıların bir araya gelerek oluşturdukları Bafralılar platformunun kurulmasına öncülük ettim ve halen bu iki platformun aktif üyeliğini yürütmekteyim. 2011 yılında Özel Öğretim Derneğine(ÖZDER) üyesi oldum. 2012 yılında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Genel Başkanlığa seçildim.2002 yılında AK Parti kuruldu. Hiç değişmeyecek diyeceğimiz o zor günler geride kaldı. Türkiye halkıyla, milletiyle birlikte kendi liderini buldu ve kutlu bir yürüyüş başladı. Bu halkıyla barışık bir iktidardan kaynaklanıyor. AK Parti 2002 yılından bugüne kadar 7 tane seçim atlattı. Her seçimde de oyunu yükseltti. Bizim Samsun’umuz çok bereketli topraklara sahiptir. Arkadaşlar, rüyasında kendi memleketini görmeyen insan vekâletinizi yürütemez. Türkiye’nin en önemli ovalarından birindeyiz. Ankara’yı, Samsun’u ve Bafra’yı çok iyi biliyorum. Desteğinizle ve duanızla bu yola çıktım” diye konuşmasını tamamladı. 

          NAMIK AZGIN    
 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER