SEMİZ, BAFRA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz, Bafra’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

SEMİZ, BAFRA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

      Bafra’da görev yapan basın mensupları ile Bafra Öğretmenevinde kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz, basın camiasından destek istedi.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İBRAHİM SEMİZ, BASINLA BULUŞTU

      AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesinde Bafra ilçesinde görev yapan basın mensupları ile fikir alışverişinde bulunmak üzere basın mensupları ile bir araya geldiğini belirterek, basın mensuplarından destek istedi. 

     Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz,”Siyasette basın siyasetçinin eli kolu, her şeyidir. Basın olmadığı zaman siyasetçinin söylemiş oldukları havada kalır. Siyasetçide kendini halkına tanıtmak ister. Doğduğumuz günden beri bu bölgedeyiz. 1970 yılında Alaçam’da doğdum. 1974 yılında Bafra’ya yerleştik,1974 yılından beridir Bafra’da yaşıyoruz. İlkokulu ve Liseyi Bafra’da okudum. Bafra İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım. Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra da Bafra’da staj yaptıktan sonra Bafra’da avukatlık yapıyorum.22 yıldır, Bafra’da serbest avukatlık yapıyorum. Siyasete üniversite yıllarında başladım. Siyasete kurucu başkanımız, genel başkanımız, başbakanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da geçmişte siyaset yaptığı Refah Partisinde başladım. Üniversite dönemlerinde siyaset çalışmaları yaptım. Daha sonra üniversite bittikten sonra da Bafra’da Refah Partisi Bafra ilçe Başkan yardımcılığı yaptım. Refah Partisi kapatıldıktan sonra Fazilet Partisi kuruldu. Fazilet Partisi deyince kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da siyaset yaptığı bir partidir.1999-2001 yılları arasında Fazilet Partisi Bafra ilçe Başkanlığı yaptım. Bafra’da Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularındanım. Yine AK Parti Bafra ilçe Başkan yardımcılığı yaptım.2007-2012 yılları arasında da, AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı yaptım. Tabi Bafra’da 23 yıldır siyaset yapıyoruz. Bafra’yı, Bafralıyı, Bafra’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bafra’da neler yapılması gerekir? Ya da Bafra’da neler eksik, onları iyi biliyoruz. Allah nasip ederse aday olursak, Bafra’ya ve Samsun’a en güzel hizmet vereceğim” dedi.        

      Bafra’nın ve Bölgesinin Yerel adayı olduğunu söyleyen Av. İbrahim Semiz, “Haziran ayı genel seçimlerinde aday adaylığımızı resmi olarak olmasa da kısmen açıkladım. Pazartesi günü Samsun’da başvurularımızı yapacağız, akabinde gün ve tarihimizi belirleyerek, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığımızda resmi olarak Aday Adayı olduğumuzu açıklayacağız. Ben Bafra ve Bölgesinin Yerel adayı olarak çıktım. Bafra ve Bölge Halkımız bizleri utandırmayacaklar. Allah’ın izni ile Bafra’da çok güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

                                             AV. İBRAHİM SEMİZ’İN ÖZGEÇMİŞİ

     1970 Yılında Samsun’un Alaçam İlçesinde doğdu. 1974 Yılında Bafra İlçesine yerleşti. İlkokulu Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulunda, Orta Okul ve Liseyi Bafra İmam hatip Lisesinde tamamladı.1987 Yılında Başladığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1992 Yılında Bitirdi. Avukatlık Stajını tamamladıktan sonra, 1993 Yılında Bafra İlçesinde Serbest olarak Avukatlığa başladı. 22 Yıldır, Bafra’da serbest Avukat olarak mesleğini sürdürmektedir. 19 Mayıs Üniversitesi, Bafra Meslek Yüksek Okulunda Ticaret Hukuku dersi, Bafra İmam Hatip Lisesinde Felsefe, sosyoloji ve mantık dersi, Bafra Lisesinde ise hukuk dersi verdi. Bir dönem Samsun Baro yönetiminde bulundu. Siyasete Üniversite yılarlından itibaren, Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucusu olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da siyaset yapmış olduğu Refah Partisinde başladı. Üniversiteden, Mezun olduktan sonra;1995 – 1998 Refah Partisi Bafra İlçe Teşkilatında Başkan Yardımcılığı,1999 – 2001 Fazilet Partisi Bafra İlçe Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bafra İlçe Teşkilatının Kurucularının arasında yer alırken,2001 – 2007 Bafra Adalet Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı yardımcılığı görevinde bulundu. 2007 ile 2012 tarihleri arasından 5yıl boyunca Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığının bütün seçim çalışmalarında aktif olarak görev aldı. Av. İbrahim Semiz evli ve iki çocuk babası. Semiz, İngilizce ve Arapça dilleri biliyor.   

                                                                                           NAMIK AZGIN 
 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER