BAŞKAN ŞAHİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden başkan olmak için aday adaylığı müracaatını, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'na sundu.

BAŞKAN ŞAHİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

     Bafra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zihni Şahin, belediye başkan aday adaylığı başvurusu için AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'na geldi. Başkan Şahin aday adaylığı açıklamasına belediye binasından kalabalık bir vatandaş topluluğu ile parti binasına geçti. Başkan orada davul zurna ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

     Belediye binasından geniş bir katılım ile AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'na gelen Başkan Zihni ŞahinAK Parti Bafra İlçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının huzurunda aday adaylığı başvurusunu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'e teslim etti.

      AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven," Bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin aday adayı sürecini sizlerle birlikte yaşıyoruz. AK Parti içerisinde bu süreç,1 Ekim'de başladı, 1 Kasım tarihinde sona erecek. Bununla ilgili bayram öncesi de başvurularımız başlamıştı. Bugün mevcut Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'in parti binamızda başvuru imzası ile aday adayı oldu. AK Parti Bafra ilçe başkanlığı olarak bizim Bafra Belediyesinde üçündü dönemin tekrar bizim olması noktasında çalışmalara başladık. Bafra Belediye Başkanlığına tekrar aday adayı başvurusunda bulunan mevcut başkanımız Zihni Şahin'e, Bafra Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.    

      Adaylık müracaatının ardından AK Parti Bafra ilçe binası önünde konuşan mevcut Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 4,5 yıllık görev süresi zarfında gerçekleştirdiği hizmetlere kısaca değindi.

     Bafra Belediye Başkanlığı aday adaylığı programına katılanların kendisini onurlandırdığını belirten Bafra Belediye Başkan Şahin yaptığı konuşmada, "Türkiye'de 2002 yılı öncesi, kısacası AK Parti iktidarı öncesi, yaşanan kaosları, çekilen sıkıntıları, zorlukları, hep beraber yaşadık. Dünya siyasetine damgasını vuran ve yapmış olduğu çalışmalarla, her şeyden önce ekonomik tedbirlerle Türkiye'de istikrarı sağlayan sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibine bu sağlamış olduğu istikrar döneminden dolayı, Bafra'mız adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Neler oldu? Her şeyden önce, istikrar geldi ülkemize, sağlıkta, ulaşımda yaşanan sıkıntıları hep beraber gördük. Ankara'ya kaç saatte gidiliyordu. İstanbul'a kaç saatte gidiyordunuz. Şimdi çalışmalar neticesinde, yollar ne kadar kısaldı. Bugün gerçekten demokrasi adına büyük adımlar atıldı. Artık ülkemizde darbeler yok. Demokrasinin sınırları genişledi. Türkiye büyük bir gelişimle değişim yaşadı. İşte bu gelişmeleri, AK Parti iktidarı ile beraber, Türkiye yaşamış oldu. Bugün sadece Türkiye'ye yapılanlar değil, Bafra'mızda, ülkemizde yapılan bu çalışmalardan, hizmetlerden nasibini aldı. Bafra'mız önemli bir bölge devlet hastanesine, yollara kavuştu. Bafra'mıza, her şeyden önce çeşitli okullar kazandırıldı. Bafra merkezi hükümetimizden hizmetlerini hakkınca aldı" dedi.

      Konuşma alanında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, milletvekili Ahmet Yeni ve eski ve yeni bölge milletvekillerine, AK Parti Teşkilat kademeleri ile Bafralılara teşekkür  edişi, büyük bir fiş ve hizmetlerini anlatan başka bir büyük afiş ise dikkat çekerek beğeni ve takdir aldı.

             "AK PARTİ GERÇEKTEN PROFESYONELCE SİYASET YAPIYOR"

       Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, " Biz, göreve geldiğimiz günden itibaren arkadaşlarımızla gerçekten gece gündüz beraber çalışarak, Bafra'mızdaki öncelikli problemleri gerçekten çözdük. Biz, sizin için sizlerle beraber Bafra'yı çağdaş, modern, ışıl ışıl bir Bafra yapmaya karar vermiştik. Bu anlamda, belki de 25-30 yılda dökülmeyecek kadar asfalt döküldü. Bundan sonrada bu çalışmalar devam edecek. Ben, şimdiye kadar hangi sözü vermişsem, aşağı yukarı hepsini tamamladım. Eğer geciken bir şeyler varsa, Büyükşehir yasasından dolayıdır. Ama hiç söz vermediğim 4-5 tane projeyi de hayata geçirdiğimi de, sizlerle paylaşıyorum. Şimdi önümüzde yepyeni bir süreç var. Bafra, 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü değişim ve modernleşme yolunda yeni bir döneme daha girmek üzeredir. Hizmet seferberliğini aynı azim ve heyecanla devam ettirme arzusundayız" diye konuştu.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in aday adaylığı açıklamasına, Samsun Dernekleri Konfederasyonu Başkanı, Bafra'nın gururu işadamı Kaya Aşcı, SAMKON Genel Başkan yardımcısı Dursun Aydın, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, Bafra Belediye meclis üyeleri, işadamları, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri, AK Parti Bafra İlçe yönetimi üyeleri ve partili partisiz vatandaşlar katıldı.

                                                                                                                                                                                    NAMIK AZGIN

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER