SP. BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SELÇUK YILDIRIM

Saadet Partisi (SP) Bafra ilçe teşkilatı, Bafra ilçesinde 2014 yerel seçimleri için belediye başkan adayını açıkladı.

SP. BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SELÇUK YILDIRIM

    Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı, Yusuf Yiğitalp, Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var, Saadet Partisi (SPGenel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Adem Akbulut ve SP Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal ile birlikte, SP Bafra ilçe teşkilatının toplantı salonunda, 30 Mart 2014'de yapılacak seçimde, SP. Bafra Belediye Başkan Adayının Eğitimci-İdareci Selçuk Yıldırım olduğunu kamuoyuna duyurdu.

    Saadet Partisi Aday tanıtım toplantısında açılış konuşması yapan SP.Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, "Saadet Partisi olarak, milli görüş camiası olarak,biz çok büyük bir aileyiz. Kendi değerlerimize, kendi hizmet anlayışımızı Bafra'ya da tanıtmak için bu seçimde, Bafra'ya Belediye Başkan adayımız kendi içimizden ve bizden birisi olan kardeşimizi adayımız olarak gösteriyoruz. Milli Görüşçüler olarak Bafra'da da,  belediye nasıl yönetilir onu da göstereceğiz. Biz, Bafra'mızı, yaşadığımız yeri çok seviyoruz. Bafra'mızın bugün içinde bulunduğu, problemleri, içinde bulunduğu şartları gayet iyi biliyoruz" dedi.   

     Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var ise, "Milli Görüşün belediyeciliğini kim ön plana çıkarabilecek, kim temsil edecek onu bugün açıklıyoruz. Tabi Genel Merkezimiz ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında, bugün Samsun ayağını idrak ediyor. Genel Başkan Yardımcımız burada, Genel İdare Kurulu üyelerimiz burada, bu açıklama merasimimizde, Genel Başkan yardımcımızın da bulunması çok güzel oldu. Biz, teker teker Belediye Başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Samsun'da inşallah 17'de, 17 yapacağız" diye konuştu. 

    Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı eğitimci-İdareci Selçuk Yıldırım, Bafra'nın son 20 yıldaki geldiği noktaya göz atmak ve şuanda Bafra'da hakim olan siyasi zihniyetleri değiştirmek, sonuç olarak Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı olduğunu, milli görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisinin tek ve doğal çözüm olduğunu söyledi.      

    Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı eğitimci-İdareci Selçuk Yıldırım, Üniversite yıllarında, Milli Gençlik Vakfı ve sonrasında Anadolu Gençlik Dergisi teşkilatının her kademesinde görev yaptığını kaydetti. Gençliğin sorunları ve çözüm yolları gibi konularda projeler hazırlayarak, bilinçli, milli ve manevi değerlerle barışık gençlerin yetişmesi hususunda seminer ve aksiyon çalışmalarında bulunduğunu vurgulayan Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı eğitimci-İdareci Selçuk Yıldırım,"Bizler; Türk siyasetinde en ağır bedelleri ödeyen, millete hizmeti makam ve mevkinin her zaman önünde tutan, küresel sistemle anlaşarak, dışarıdan icazetli siyaset anlayışını reddeden ve bu yüzden olsa gerekir ki;4 siyasi partisi kapatılan, genel başkanı ve kurucu liderinin, siyasi hayatının önemli bir kısmını siyasi yasaklar ve mahkemelerle geçirmek zorunda bırakılan, olmadık ifade ve haksızlıklara uğrayan, tırnaklarıyla kazıyarak elde ettiği başbakanlığı, dünyayı yöneten gizli güçlerin ve onların yerli işbirlikçileriyle tertip edilen 28 Şubat tiyatrocularıyla elinden alınan, yine milletine hizmet ettiği için yine partisi kapatılan, daha sonraki süreçte parçası da parçalanan, ancak her defasında hiçbir şey olmamış gibi inadına yeniden başlayan, yapılan bunca haksızlıkları bahane ederek asla illegal yollara sapmayan vatan ve millet aşkıyla yerel ve genel yönetimlerde sayısız efsane hizmetlere imza atan, belediyelerde devrim niteliğinde çalışmaları başlatan Kıbrız Barış hareketini başlatan milli görüş davasının mensubuyuz. Türkiye'de iki parti vardır. Birincisi Saadet Partisi,ikinciside diğerleridir. Gerçek manada Bafra'ya yapılacak hizmetler, ancak Milli Görüş zihniyeti ile gerçekleşebilir, bu yüzden Saadet Partisinin adayı olarak huzurlarınızdayım" dedi. 

       Siyasi istikrar ve öncelikle milli görüş sahibi olduklarını belirten Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı eğitimci-İdareci Selçuk Yıldırım,"Bafra son 20 yıla damgasını vuran iki parti tarafından da yönetilmiştir. Geçtiğimiz süreçte, genel ve yerel yönetimlerde milli görüş zihniyetlerinin efsanevi çalışmalarına ne kadar ihtiyaç olduğu ortadadır. Türkiye gerçek anlamda belediyeciliğin ne olduğunu Milli Görüş ile tanıdı. Milli Görüşçü Belediye başkanı, kendisine oy versin veya vermesin herkese eşit hizmet götürmeye çalışır. Başkanlığı bir emanet olarak görür. Emanete hıyanet etmez. Kul hakkından korkar. Hırslı değil, azimlidir. Oy iki türlü ziyan olur. Birincisi inanmadığınız yere giderse, diğeri de yanlışa giderse, esasen Saadet Partisi bir alternatif değildir,tek ve doğal çözümdür" diye konuştu.   

     Saadet Partisi (SPGenel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Adem Akbulut, her seçimin önemli olduğunu ve medyanın da Saadet Partisine kapalı olduğunu ifade etti.

     Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, "Türkiye'de belediyecilik diye bir şey kalmadı. Bugün yapılan kaldırımlar bile planlanmadan yapılıyor. Saadet Partisinin yani milli görüşün yaptığı belediyecilik onun için önemlidir. Saadet Partisi Bafra'da iktidar olmalıdır. Bugün bu iktidar sayesinde gençlerimiz penseyi kullanmayı ve çivi bile çakmayı bilemez duruma geldi. Ülkemiz satılıyor, bankalarda bizi şekillendirmek istiyor. Kısacası Televizyon dizileri bu milleti şekillendiriyor. Bu ülkeyi seviyorsak, kendimize gelelim. Herkes dürüst olmak zorundadır. Dünyanın en zengin ülkesi içerisinde görülüyoruz ama en sefil hayat yaşıyoruz. Türkiye'de hükümetçilikte tıkanmıştır, Türkiye'ye yeni bir süreç gerekiyor Bir paket açıklandı. Paketin içerisinde yine başörtüsünden bahsediyorsunuz. 10 yıldır aklınız neredeydi. Neden seçim öncesi başörtüsü. Başörtüsüne bu zamana kadar uzanan eller bir şekilde  karşılığını bulmuştur. Bu bizim inancımızın gereğidir. Onun için hiç kimse başörtüsünü kendi emellerine alet etmesi. Bu ülke Müslüman'dır. Bunu seçim öncesi gündeme getirmek, muhalefetinde bunu Anayasa'ya getirmesini biz asla doğru bir davranış olduğunu düşünmüyoruz. Yeniden bir kurtuluş mücadelesi vermek adına buradayız. Onun için bugün aynı heyecan ve gayretle inşallah bu toplantımızı ve Samsun'un ilçelerimizi gezeceğiz. Bu inançla çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
                             NAMIK AZGIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER