YAŞAR BUHARALI, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’nin Bafra Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan beşinci isim İnşaat Mühendisi Yaşar Buharalıoğlu oldu.

YAŞAR BUHARALI, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

    Bafra'da 1984-1989 yılları arasında Bafra Belediye başkanlığı yapan İnşaat Mühendisi Yaşar Buharalıoğlu, AK Parti Bafra ilçe Başkanlığında düzenlenen törende, Bafra Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. 

     AK Parti Bafra ilçe Başkanlığında düzenlenen törene partili partisiz vatandaşlar ilgi gösterdi.

      AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Hepinizin yakinen takip ettiğiniz gibi 30 Mart 2014 seçimlerinin aday adaylığı başvuru sürecini hep birlikte yaşıyoruz. AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı olarak bizlerde, yoğun bir gündemi sizlerle birlikte icra ediyoruz. 1 Ekim tarihinde başlayan Belediye Başkan aday adaylığı ve Belediye meclis üyeliği başvuru dönemi,1 Kasım tarihi itibariyle önümüzdeki hafta sona erecektir. Şuana kadar beşinci aday adayı açıklamamamızı yapıyoruz. Önümüzdeki hafta bir arkadaşımız daha aday adaylığı açıklamasını yapacak. Ben tüm aday adayı arkadaşlarımıza bu süreçte başarılar diliyorum" dedi.

     Bafra halkının yerel seçimde yeni bir döneme geçtiğini belirten AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı inşaat Mühendisi Yaşar Buharalıoğlu,30 Mart 2014 Yerel seçimin, Türkiye'nin siyasi hayatını etkileyeceğini söyledi.         

                                     "BELEDİYECİLİK BİR İDEALDİR"

    AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı inşaat Mühendisi Yaşar Buharalıoğlu ise, "Bugün heyecan içinde, gurur içinde, mensubu olmaktan mutluluk ve bahtiyarlık duyduğum, AK Partinin bir neferi olarak, sizlerin huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün Bafra halkının ortak bir kuruluşu var. O da, Bafra Belediyesidir. Bütün hayatımızı kolaylaştıracak, bizim verdiğimiz vergilerle, ücretlerle bize hizmet etmesi gereken bir teşkilattır. Belediye insan hayatını kolaylaştıran, ona hizmet eden bir kuruluştur. Belediyecilik bir idealdir. Belediyecilik bir gurur vesilesidir. Hizmet yapmanın en güzel yoludur. Benim şu gönlüm, Bafra'ya hizmet aşkı, Bafralı hemşehrimi de, sevgiyle saygıyla doludur. Bir hizmet yarışına giriyoruz. Bende bu yarışa talibim. İnanıyorum ki; gerek partimiz, gerek Bafra halkı bu değerli arkadaşlarımdan, değerli hemşehrilerimden birini partimizden aday yapacaktır. Ben inanıyorum ki; Bafra yine AK Partinin yanında yer alacaktır" diye konuştu.

                                                                                                NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER