banner223

ŞÜKRÜ NEİŞ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2004-2009 yılları arasında, AK Partiden Bafra Belediye Başkanlığı yapan Şükrü Neiş, 25 Ekim 2013 Cuma günü AK Parti Bafra ilçe Başkanlığında, Bafra Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

ŞÜKRÜ NEİŞ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

    AK Parti Bafra ilçe Başkanlığında düzenlenen aday adaylığı müracaat törenine gelen Şükrü Neiş, AK Parti Bafra ilçe başkanı Tuncay Yurduseven'e müracaat başvuru formunu imzalayarak sundu.

    AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililere ve vatandaşlara bir konuşma yapan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "30 Mart 2014 yerel seçimlerin aday adaylığı sürecini hep birlikte yoğun bir gündemle yaşıyoruz. Partimize gösterilen ilgiden alakadan dolayı gördüğümüz şu, AK Parti kurulduğu günden, bu zamana kadar girmiş olduğu 3 genel seçim,2 yerel seçim, AK Partinin taraf olduğu 2 referandumdaki vatandaşlarımızın desteği, teveccühü bu seçimde de, artarak devam edeceğini gösteriyor.1Ekim İtibariyle Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarının başvuruları başlamıştır.1 Kasım 2013 Tarihinde sona erecek. Yerel seçim öncesi Belediye Başkanlığı aday adaylarının ve Belediye Meclis üyesi için başvurularında büyük bir yoğunluk yaşamaktayız.30 Mart 2014 yerel seçimlerimizin Bafra'mıza, AK Partimize ve tüm Samsun'umuza hayırlar getirmesini vesile temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Bafra Belediye Başkan Aday adayı Şükrü Neiş ise" Bizler, başbakanımız sayesinde siyasette varız, onun yolunda ve onun izindeyiz. 2004-2009 yılları arasında 5 yıl sizlere hizmet ettim. Bu hizmetlerim esnasında memnun olan arkadaşlarımız, memnun olmayan arkadaşlarımızda vardır. Bu gecen 5 yıl zarfı içerisinde, biz hatalarımızı, eksiklerimizi daha güzel neler yapmamız gerektiği için projelerimizi yeniden gözden geçirdik. 2009 yılı bizim için yol kazasıydı. Ben bugün sizlerin karşısına çıkma cesaretini kendimde bulmuşsam, gerek Anakara'da, gerekse partinin tabanında, gerekli dostlarımla yapmış olduğum istişareler sonucunda, sizin karşınıza geldim. Şunu kesinlikle bilelim. Hiç kimse, bulunmaz Hint kumaşı değildir. Bizi hatırlayanlar, yazılı metinlerle konuşmadığımızı çok iyi bilirler. Biz, genelde halkımızın içerisinde, halkımızla değeri ne şekilde paylaştıysak, kürsülerde de, o şekilde onlara hitap ettik. Bakın bu teşkilatın kuruluşunda, kurucu üye olarak görev aldım. Hatırlamayanlara, hatırlatmak istiyorum. Siyasi geçmişimiz, 25 yıldır. Bizim siyaset yaptığımız 25 yıl süre içerisinde, beraber yetişen dostlarımız, kardeşlerimiz vardır. Biz insana yatırım yaptık. İnsana yatırım yapalım ki; devlet ayakta kalsın. Bu anlayışla hareket ettik. Hiç kimseye çamur atmadık. Her dakikamızı dolu dolu yaşadık. Her dakikamızda yeni projeler ürettik. Bafra'da bugün eğer su sorunu yaşanmıyorsa, musluklarınızdan temiz su akıyorsa, bu kardeşinizin eseridir. Kaldırım yapabilirsiniz, yaptık, asfalt dökebilirsiniz, döktük, park, bahçe, çocuk oyun alanları yapabilirsiniz, yaptık. Bafra Belediye Başkanlığı dönemimde çok sayıda Bafra'mızın öncelikli sorunu olan projeleri hayata geçirdim. Bu başarı beldelerden başlayıp,ilçe ve illerdeki tüm teşkilatımızın destekleri ile hayat bulmuştur. Şayet aday olursam, Bafra'ya faydalı olabilecek ekibimi kurup, hizmet etmeyi amaçlıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

    Şükrü Neiş'in Bafra Belediye aday adaylığı başvurusuna; Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Kurt, Osman Yıldırım,  Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda vatandaş ve partililer katıldı.

                                                                                                  NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER