BBP:’BENDE VARIM’ DEDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, yaklaşık 400 araçlık konvoyla gövde gösterisi yaptı.

BBP:’BENDE VARIM’ DEDİ

     Belediye Başkanlığı Yarışmasında partiler arasındaki mücadele hız kesmeden devam ediyor. Büyük Birlik Partisi de, Bafra'daki bu konvoyda devam eden yarışa organize ettiği 400 araçlık konvoyla ‘kazanmak için katıldığını' gösterdi. Bu seçimler iki büyük parti arasında değil, BBP'nin de, katıldığı üç büyük parti arasına gireceğe benziyor.  

                           BBP BAFRA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI 

     Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra ilçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında yaptığı büyük konvoyla, Bafra'da gövde gösterisi yaptı.

     BBP. Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu ve BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, yaklaşık 400 araçlık konvoyda, şehir merkezinde mahalleleri gezerek halkı selamladı.

      Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe teşkilatının şehir merkezinde yaptığı 400 araçlık konvoyla, Bafra merkezinde konvoy ilgi gördü. Çok sayıda partilinin katıldığı araç konvoyu halkın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılandı.

      Halkın yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan konvoya yol kenarlarındaki vatandaşlar araç geçişlerine alkışlarla destek verdiler. Konvoy sonrası bir teşekkür konuşması yapan Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

       Mürtezaoğlu,"Biz bu yola herkesten önce çıktık, geldiğimiz nokta da görüyorum ki bu yarışı da Allah'ın izni ile en önde bitireceğiz. 30 Mart akşamı sandıkta güller açacak, şimdiden zaferimiz kutlu olsun. Allah bu yolda bizi utandırmasın. Bizim birlikte belediyecilik anlayışımızla, yeni bir Bafra'yı kuracağız" dedi.

                                                                                                       NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER