DEMİRCAN, ÇETİNKAYA VE DEDEDAĞI’NDA MAHALLE MİTİNGİ DÜZENLEDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesinin Çetinkaya ve Dededağı mahallesini ziyaret etti.

DEMİRCAN, ÇETİNKAYA VE DEDEDAĞI’NDA MAHALLE MİTİNGİ DÜZENLEDİ

       Demircan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, belediye meclis üyeleri, AK Parti Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çetinkaya ve Dededağı mahallesi ziyaretinde birlik beraberlik mesajları verdi.

      AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti hizmetlerinin ve istikrarının sürmesi için 7 Haziran seçiminin önemli bir seçim olduğunu ifade ettiler.

      AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, seçim çalışmaları kapsamında, düzenlediği mahalle mitingiyle Çetinkaya ve Dededağı Mahallesi sakinleriyle buluştu.

                              “BİZİ ANKARA’YA GÜÇLÜ GÖNDERİN”

        Çetinkaya’nın ve Dededağı’nın sorunların hepsinin sorulacağını belirten Demircan, muhalefetin bol keseden attığını ve muhalefetin hiç iktidar olma niyetinin olmadığını söyledi.

       AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan,”Bakın Hastanelerdeki imkânlar arttı. Bakın yollar yapılıyor. Bakın yardımlar bir bir geliyor. 3 çocuk annesine bundan sonra emekli olmak için imkân sunulacak. Birinci çocuğa 300 TL, ikinci çocuğa 400 TL, üçüncü çocuğa 600 TL yardım yapılacak. Engellimize, yaşlımıza yardım ediyoruz. Muhtaç olan bütün vatandaşlarımıza, kömür dahil, her türlü imkanı sunuyoruz. Ama sadece yardımlar yetmez. Türkiye daha da gelişmeli, büyümeli ki, benim işsiz kardeşlerimin hepsine iş bulalım, hedefimiz budur. Bu ancak AK Parti tek başına iktidar olursa yapılır” dedi.

                              “BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

       AK Parti Samsun Milletvekili adayı ve eski Devlet Bakanı Ahmet Demircan,” Vereceğiniz karar Türkiye’yi değil sadece, Bafra’yı, Dededağı’nı da inşallah mutlu kılacak, Dededağı’nda 20 yaşının üstü olanlar beni tanır. Hele 30 yaşının üstü olanlar benini daha iyi bilir. Doktor olarak sizlere burada 1989 ile 1995 yılları arasında hizmet ettim. İki dönem milletvekilliğinizi yaptım. İnşallah Cenab-ı Hakk nasip edecek, bundan sonra da milletvekilliğinizi yapacağım. Dededağı ile Bafra’sıyla, Samsun’uyla, doğusuyla, batısıyla, hep birlikte Türkiye’yiz. Bizler kardeşiz, bu kardeşliği kimse bozamayacak” diye konuştu. 

    “BU KARDEŞLİK, SADECE TÜRKİYE’NİN HAYRINA DEĞİL, BÜTÜN BÖLGE COĞRAFYASININ HAYRINADIR”

       Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi(MKYK) ve Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan,” Türkiye güçlü olursa, mazlumların yüzü güler. Türkiye’nin güçlenmesi ise, ancak tek parti iktidarı ile olur. Bugün AK Parti iktidarının tek başına iktidar olup, anayasayı değiştirmesini engellemek için diğer partiler kendi aralarında, koalisyon yapıyorlar. Neymiş efendim, CHP’den biraz oy, MHP’den de bazı yerlerden biraz oy toplanıp, HDP’yi baraj aşırtacaklarmış. Yahu başkasından ödünç oyla, baraj aşılır mı? Biz, biliyoruz ki, böyle koalisyonlarla bir yere varılmaz. Hepsi bir tarafa gelmişler. Paralel yapı bir tarafta, bir tarafta kartel medyası, Bir tarafta MHP, bir tarafta CHP, bir tarafta HDP, hepsi birleşmiş, AK Partinin karşısına dikilmişler. Yahu siz AK Partiyi ne sanıyorsunuz? AK Parti bu milletin kendisi “şeklinde konuştu.
                NAMIK AZGIN
 

       

         

              

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER