Diyanet’ten Abdullah Kurumahmut’a İyilik beratı Verildi

Türkiye Diyanet Vakfının ilk kez düzenlediği "Uluslararası İyilik Ödülleri" kapsamında Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İl Müftüsü Enver Türkmen aracılığıyla, yaptığı hayır hizmetlerine karşılık Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Abdullah Kurumahmut’a Teşekkür Berat’ı takdim etti.

Diyanet’ten  Abdullah Kurumahmut’a  İyilik beratı Verildi

        Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen ‘Teşekkür Plaketi’ni Samsun İl Müftüsü Enver Türkmenin elinden alan Kurumahmut, “İnşallah bundan sonrada Allah ömür verdiği sürece insanlarımıza bu yönde hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

                      KURUMAHMUT: “HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR”

        Abdullah Kurumahmut bu çok anlamlı ödül dolayısıyla duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Dünyanın dört bir yanında iyiliğin yaygınlaşması amacıyla fedakarane çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfımızın bu değerli çabalarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmiş olmaktan dolayı son derece bahtiyarız. Allah ömür ve imkan verdiği sürece bu mefkure için gayret etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle  Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Görmeze, Samsun İl Müftüsü Enver Türkmen’e, Türkiye Diyanet Vakfı’na  ve kıymetli yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

         Kurumahmut, maddi ve manevi kazançların araç olduğu, bu kazanımlarında amaca  hizmet etmesi gerektiğini, aksi takdirde sinede yük olabileceğini ifade etti.

          Kurumahmut, Teşekkür belgesinde şu sözler yer alıyor: 

“Türkiye Diyanet Vakfı’nın hizmet ve faaliyetlerinin geliştirilmesi, etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için bugüne kadar vermiş olduğunuz maddi ve manevi katkılardan dolayı  zat-ı alilerinize teşekkür eder, milletimizin merhamet elini mazlum ve mağdur kardeşlerimize ulaştıran bu iyilik hareketinin daha da güçlenmesi için desteklerinizin devamını diler, bundan sonra da yapacağınız iyilik ve hayırların Yüce Rabbimiz nezdinde ahiret sermayesi kılınması niyazıyla selam ve muhabbetlerimi sunarım.”

         NAMIK AZGIN  


  

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER