BAŞKAN SARICAOĞLU,'OKULLARIMIZ BİRER İLİM İRFAN YUVASIDIR'

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," içmemizde bulunana Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Birinci 'yi Yardımcım Reşat Ayyıldız ile birlikte makamında ziyaret ettik ve okullarımız birer ili irfan yuvasıdır "dedi.

BAŞKAN SARICAOĞLU,'OKULLARIMIZ BİRER İLİM İRFAN YUVASIDIR'

                                   'ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE DESTEK SÖZÜ'

         Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Birinci' den  okul hakkında detaylı bilgiler alan  Belediye Başkanı İbrahim  Sarıcaoğlu "Kavak Meslek Yüksekokulumuz daha yeni yapıldı haliyle eksiklerde bulunuyor. El birliği ile elimizden gelen çabayı sabrederek okulumuzu güzelleştireceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Çevre düzenlemeleri konusunda sayın müdürümüz eksikler olduğunu söyledi. Bizde ekiplerimize verdiğimiz talimat ile çevre düzenlemelerini yapma sözü verdik. Eğitime desteğimiz devam edecek "diye konuştu.
                           'İKİ YENİ BÖLÜM İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR'
         Okulumuzda şuan 470 öğrenci okuyor ifadesine yer veren   Yrd. Doç. Dr. Fahri Birinci, " Bu öğrencilerimizin daha iyi şartlarda ders görebilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Okulumuza mimari restorasyon ve iş makinaları operatörlüğü bölümlerinin de açılması için başvuruda bulunduk. Başvuru sürecimiz verimli geçti herhangi bir olumsuzluk beklemiyoruz. Bu iki bölüm okulumuza ilk binci yıl için 90, ikinci yıl için ise 90 öğrenci kazandıracak öğrenci sayımızın yükselmesi ve iyi şartlarda öğrencilerimizin ders görmeleri en büyük arzumuz" dedi.
            Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER