banner223

Bafra'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama töreni Bafra Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başladı.

Bafra'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

     Türk Milletinin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğu, Cumhuriyetimize hayat veren aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93.Yıldönümü kutlamaları törenleri 09.00’da Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutan vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, Bafra Belediye Başkan vekili Hamit Kılıç tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

     30 Ağustos Zafer Bayramı  töreninde, son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi yönünde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzası ile resmi gazete'de çıkan genelge okundu.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra Garnizon Komutan vekili Üsteğmen Hakan Arıkan ve Bafra Belediye Başkan vekili Hamit Kılıç ile birlikte saat 09.30’da protokole dahil zevatın tebriklerini Bafra Kaymakamlık makamında kabul etti. 

    30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Sunma Töreni ve tebriklerin kabulüne; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutan vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, Bafra Belediye Başkan vekili Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki  Güner, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak, siyasi parti temsilcileri, Mesleki oda ve dernek başkanları, muhtarlar, resmi kurumların müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER