"İSRAİL BAŞBAKANIMIZI YOK ETMEK İSTİYOR”

AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezinde(SKM) partililere hitaben konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,”Biz, yetimin hakkını korumaya geldik “dedi.

       AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Tüzük değişikliği bizde 3 dönemi ön görüyor. Bir Milletvekili bizde 3 dönem vekil olabiliyor. Başbakanımız kararlı bu konuda, son gelişmelerde değiştirirler mi bilemem ama tüzük değişikliği olmaz ise Milletvekilliğimin son dönemini yaşıyorum ama değişir ise oturur burada sizlerle iyi işler yapıp yapmadığımı konuşuruz" ifadesinde bulundu.

          AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Başbakanımızın 'One Minute' dedikten sonra İsrail tarafından ortadan kaldırmak istendiğini kaydetti.

                                "BİZ KİMSEYE KÖTÜ BİRŞEY YAPMADIK"

        Yeni,"Bosna savaşında bizler yardım götürdük. Bizim gibi düşünen arkadaşlar yardım ettiği için Bosna var. Bugün Kosova onun için var. Aynı sistemi biz Suriye`de uygulamak istedik. Hizmet dedikleri arkadaşlar arasındaki ekipler benim tırlarımı durduruyor. Tırın önünde ve arkasında MİT ekipleri var. Ben müslüman ve Türk kardeşlerime yardım gönderiyorum. Sen neden benim trımı durduruyorsun. Hesapları Recep Tayyip Erdoğan'ın  ‘one minute' dedikten sonra İsrail Başbakanımızı ortadan kaldırmak istiyor. Buna da arkadaşlarımız alet oldular maşa oldular. Arkadaşlar tüm kayıtlar bunları gösteriyor. Biz, kimseye kötü bir şey yapmadık. Yeter ki; istekli, arzulu, başarılı arkadaşlar olsun biz hepsiyle çalışmayı arzu ettik. Nasıl ki Gezi Parkında mesele Gezi Parkı değil mesele Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi dediler. Hepimizin çocuğu o dershanelerde okudu, hala da okuyor. Hepiniz maddi manevi yardımcı oldunuz. Nerede Türk bayrağı dalgalanıyorsa, biz oraya gittik. Gezi parkında dediler ki, ‘siz kanal İstanbul'dan, Hava alanından vaz geçin, Valiyi ve Emniyet Müdürünü görevden alın.' Şimdikilerde bunu istiyorlar. Bir siyasi parti gibi, AK Parti'nin oylarını nasıl düşürürüz diye ev ev dolanıp broşür dağıtıyorlar. Bütün dünyada ev ev gazetelerini dağıtıyorlar. Türkiye'yi şikâyet ediyorlar. Nerede kaldı Milliyetçilik nerede kaldı vatanseverlik hani müslümanlık nerede kaldı bunlar?"
       Konuşmasının ardından Ahmet Yeni, Bafra'da bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Seçim koordinasyon merkezinden ayrıldı.

                                                                                   NAMIK AZGIN 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER