KIRCALI: AHDE VEFAMIZ SÖZDE SADAKATİMİZ VAR

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı “Gururla ifade ediyoruz ki, vaatlerimizin yüzde 100'ünü gerçekleştirmiş durumdayız. Partimizin başarılarının arkasında Başbakanımızın ifade ettiği gibi ahde vefa, sözde sadakat vardır. 14 yıl boyunca durmadan dinlenmeyi düşünmeden, hiçbir engeli önümüzde aşılmaz set olarak görmeden, elimizden geldiğince milletimize hizmet etmeye çalıştık" dedi.

KIRCALI: AHDE VEFAMIZ SÖZDE SADAKATİMİZ VAR
    Genel kurul çalışmaları dışın TBMM’de ki odasında hemşerilerini ağırlayan Kırcalı ziyaretlerden ve ilgiden mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: TBMM’de yoğun bir çalışma tempomuz oluyor. Önce geçici bütçe sonra kesin bütçe çalışmaları yaptık. Bütçemiz TBMM’de kabul edildi. Bu süreçte ve bazı kanunların yapılmasında TBMM’de ki asli görevimiz olan yasama faaliyetimizi sabahlara kadar süren çalışmalarla milletvekili arkadaşlarımızla beraber yerine getirdik. Ayrıca TBMM’de muhtarlarımız, bürokratlarımız, hemşerilerimiz ve parti teşkilatlarımızdan gelen başkan ve yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizi ağırladık. Bu ziyaretlerden mutluluk duyduk. Bizlerde bakanlarımızı ziyaret ettik. Samsunumuz için yapılacak çalışmalarla ilgili olarak kurumları ziyaret ettik. Hafta sonları ise il başkanlığımızın programları dahilinde ilçelerimizde ziyaretler yaptık. Kısacası sürekli halkımızın içinde ve hizmetinde olduk. Bakanımız, genel başkan yardımcımız ve milletvekillerimizle sürekli birlikte hareket ediyoruz. Belediye başkanlarımız, Teşkilatlarımızla bir ve beraber olarak çalışıyoruz.

    AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: 1 Kasım seçimleri sürecinde halkımıza verdiğimiz sözlerin tamamını kısa bir sürede yerine getirdik. Bundan sonraki süreçte nitelikli vaatlerimizi hayata geçireceğiz. Uzun döneme de yansıyacak ve reform olacak çalışmalarımız var. İnşallah bunları da hayata geçireceğiz. 14 yıl boyunca ülkemizin standartlarını yükseltecek, itibarını artıracak düzenlemelere imza attık, bugün de aynı samimiyet ve aynı kararlılıkla milletimizin refah ve huzurunu artıracak adımlar atmaya devam ediyoruz. AK Parti İktidarının başarısının arkasında milletimizin gücü AK Partinin ahde vefası sözde sadakati vardır. Bundan sonrada bu anlayışla çalışacağız.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER