banner221

MHP'li Erhan Usta'dan Türk Kızılayı Samsun Şubesine Bağış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Erhan Usta, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığını ziyaret etti.

MHP'li Erhan Usta'dan Türk Kızılayı Samsun Şubesine Bağış

       Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığının çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Usta, “Türk’ün merhamet eli olarak kurulduğu günden bu zamana bütün dünyada ihtiyaç sahibi insanların her an yanında olan Türk Kızılayı’nın çalışmalarını yakından takip ediyor ve elimizden geldiğinde destek olmaya çalışıyorum” dedi.

       Ziyareti esnasında Türk Kızılayı’nın son dönem çalışmaları hakkında da bilgi alan Usta, Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan kurban vekâleti kampanyasına kendisinin de destek olmak istediği ifade etti ve bu yıl ki kurban vekâletini Türk Kızılayı’na verdi.

       MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, “Erhan Usta Bey, hassasiyetleri olan bir insan bunu yakından görebiliyoruz. Kendisinin desteğinin her an yanımızda olduğunun farkındayız. Bu sene ki kurban vekâletini Kızılayımız aracılığı ile yaparak bizlerin ilimizde daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmamıza vesile oluyorlar” dedi.

                 NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER