SAMSUN'UMUZUN GURURU OLDU

Samsunlu boksör Neriman Istık, Erzurum'da düzenlenen Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası'nda şampiyon olarak şehrine bir kez daha gurur yaşattı.

SAMSUN'UMUZUN GURURU OLDU

                      BOKSÖRÜMÜZ NERİMAN ISTIK ŞAMPİYONAYA DAMGASINI VURDU

         Bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası'na Samsunlu boksör Neriman Istık damga vurdu. Erzurum'da düzenlenen ve 10 ülkeden 34'ü bayan olmak üzere 149 sporcunun katıldığı şampiyonada başarılı bir performans sergileyen Neriman Istık, 51 kiloda önce önce Azeri, ardından Ukraynalı rakiplerini yenmeyi başardı. Genç boksör, finalde ise, Bakü Avrupa Olimpiyatlarında 3. olan Elif Nur Coşkun'u mağlup ederek şampiyon oldu.
                      BAŞKAN İBRAHİM BAŞAR HEDEFİMİZ RİO OLİMPİYATLARI
          Samsun'u madalyayla dönen Neriman Istık, hedefinin 2016 Rio Olimpiyatlarında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtirken, genç boksörü tebrik eden Şampiyon Kulüp Başkanı İbrahim Başar da, "Neriman'ın Rio Olimpiyatlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve oradan da madalyayla döneceğine inanıyorum" dedi. Çok iyi bir çalışma dönemini geçirdiklerini ifade eden Antranör Yusuf Beykoz ise, "Kulüp Başkanımız İbrahim Başar'a her türlü imkanı seferber ederek, bize destek olduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
           Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER