MHP'liler İftarda Buluştu

Bafra İlçesi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe başkanlığı tarafından, Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde, iftar yemeği düzenlendi.

 MHP'liler İftarda Buluştu

     MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve ilçe yönetimi konuklarla yakından ilgilendi.

     Yoğun izdihamın yaşandığı iftar yemeğine; Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, MHP Başkanlık Divan Üyesi Recep Dumanlı, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Dursun, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Gıcır, Ankara Bafra Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (BAFDER) Hüseyin Edis, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Memur-Sen  Bafra  İlçe Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Türk Eğitim-Sen İbrahim Akekmekçi,  İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şube Başkanı Memduh Aksu, Bafra Belediyesi eski başkanlarından MHP Bafra Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan, Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

      İftar yemeğinde bir konuşma yapan MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ediyoruz. Paylaşmanın, sevginin, bereketin, birlik ve beraberliğin zirve yaptığı rahmet ve mağfiret ayındayız. Birlik ve beraberliğe, en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçmekteyiz. Beklenenlerimiz var. Kerkük ve Musul'daki Türkmenler, İsrail'in zulmü altındaki Filistinliler, Doğu Türkistan'daki soydaşlarımız, Somali'deki dindaşlarımız, Türk-İslam Âlemi, Müslüman Türk Milletini bekliyor" dedi.

       "10 AĞUSTOS'DA EKMELEDDİN BEYE OY VERMEYE DAVET EDİYORUM"  

       MHP Başkanlık Divan Üyesi Recep Dumanlı ise,"Önümüzde 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçime üç aday giriyor. Onlardan ikisi ikinci tura kalacak, öyle görülüyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler çatı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu beyefendiyi destekliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği açısından, milletimizin kardeşliği ve gelecekteki bütünlüğü açısından Ekmeleddin bey doğru bir tercihtir" diye konuştu.

        İftar yemeği Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş'in yaptığı dua ile sona erdi. 

                    NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER