VALİ AKSOY, BAFRA OSB TOPLANTISINA KATILDI

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında yapıldı.

VALİ AKSOY, BAFRA OSB TOPLANTISINA KATILDI

    Bafra Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Samsun Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra OSB müteşebbis ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis katıldı.

     Toplantı sonunda bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, Medikal İhtisas OSB'ye ait yer tahsisi ile ilgili yer konusunun var olduğunu ve o konuyu Bakanlığa talepte bulunduklarını söyledi.

     Denetimleme Kurulu raporu konusundaki sunumundan sonra değerlendirilme yaptıklarını belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra OSB'nin elektrik arızası konusunu da YEDAŞ'la sözleşme karşılığı verdiklerini ve Bafra OSB'de yapılan arsa tahsisleri ile ilgili konuları görüştüklerini bildirdi.

     Samsun Valisi Hüseyin Aksoy,"Bafra Organize Sanayi Bölgesi önemli bir yatırımdır. Bafra ve bölgesi için bölgedeki sanayicilere önemli yatırım imkanları sunmaktadır. Bugünkü toplantı da 2. 3 aylık denetim kurulu raporunun okunması, medikal ihtisas OSB kurulması, bölgemize ait elektrik arıza işleri, arza tahsisleri ve OSB'nin son durumu hakkında konular görüşülmüştür" dedi.

           NAMIK AZGIN 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER