ÖMER REİS, DUALARLA UĞURLANDI

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Reisoğlu Nakliyatın sahibi Ömer Reis, Bafra İlçesinin Darboğaz Mahallesinin Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

 ÖMER REİS, DUALARLA UĞURLANDI

        İş, siyaset, ticaret, spor, ekonomi, eğitim dünyasından pek çok isim Ömer Reis'in cenazesinde saf tuttu. 

       AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu'nun dayısı Ömer Reis vefat etti.

                             SÜLEYMAN SOYLU'NUN DAYISI ÖMER REİS DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

      AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan dayısı Ömer Reis vefat etti.

       Ömer Reis, Darboğaz Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından Darboğaz Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

     ADAM GİBİ YAŞARSAN, ADAM GİBİ UĞURLANIRSIN

         Ömer Reis'i son yolculuğuna yaşlı gözlerle hüzünlü kalplerle uğurladık. Cenazeye iştirak etmenin sebebiyle, Darboğaz Köyünün yolu kilitlendi.Cemat camiye, raçlar yollara sığmadı.Bu kadar insanı Ömer Reis'in cenazesine iştirak etmenin sebebi neydi? Bir defa Ömer Reis, adam gibi adamdı.

          Aslını hiç unutmamış ve oldum delisi olmamıştır. Kendisini dev aynalarda temaşa eden mütekebbirlerden değildi. Ancak gönüllülük ve güler yüzlülük onun şiarıydı. En üzgün zamanlarda bile yüzünden tebessüm eksik olmazdı. Her seviyeden insanla samimi bir şekilde muhatap olurdu. Bu toprağın ve bu toplumun çocuğuydu ve hep öyle kaldı. Dostlarından hiçbir zaman kopmadı. Dostları da onu muhteşem bir merasimle ebedi yolculuğuna uğurladı. Şimdi Yüce mevlanın huzurunda. Eminim ki; dostlarını memnun etmenin mükafatını bizzat Allah'tan alacak.

          Mekanın Cennet olsun Ömer Kardeş…

         Cenaze nedeniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Bafra'ya geldi. Soylu, dayısı Ömer Reis' in vefatı nedeniyle Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesinde öğle namazına müteakip gerçekleşen cenaze merasimine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daire amirleri, çok sayıda siyasi partili, işadamları, Reis ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

               NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER