Milletvekili Demir, Tirit Gecesi'ne katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza Belediyesi'nce düzenlenen Tirit Gecesi'ne katıldı.

Milletvekili Demir, Tirit Gecesi'ne katıldı

 AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bu yıl Havza Belediyesi'nce 11'incisi düzenlenen Tirit Gecesi'ne katılım sağladı. Demir, tiritin Samsun'un meşhur lezzetlerinden birisi olduğunu söyledi.

       Havza Belediyesi'nce Atakum Belediyesi Eğitim Ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşen geceye yoğun katılım sağlandı. Belediye Başkanı Murat İkiz, Türk Patent Enstitüsü tarafından Samsun Kaz Tiridi'nin patentinin alındığını belirterek, "Bu yöresel yemeğimiz ilçemizin tanıtımında önemli bir rol oynamaktadır. Geleneksel olarak düzenlenen bu geceyle, Samsun'da yaşayan hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Amacımız uzun kış gecelerinde sıcak dost ortamları kurmaktır" dedi.

                               BİRLİK BERABERLİK PEKİŞİYOR

         Milletvekili Cemal Yılmaz Demir de, tiritin Samsun'un meşhur lezzetlerinden birisi olduğunu belirterek, "Belediye Başkanımız Murat İkiz'e böyle bir geceyi düzenlediği ve bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ederim. İnanıyorum ki, bu gece birlik ve beraberliğin pekişmesinde bir vesile olmuştur. Samsun deyince akla gelen yemeklerden olan tiritin lezzeti, hep birlikte yenince anlamlı oluyor. Bu gecenin de böyle bir amacı olduğunu düşünüyorum. Geceyi düzenleyen ve katılarak anlamlandıran herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

         Geceye Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, belediye başkanları, çok sayıda bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtar ve vatandaş katıldı.

         NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER