MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, ATAKUM VE ÇARŞAMBA’DA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Atakum ve Çarşamba İlçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, ATAKUM VE ÇARŞAMBA’DA SEÇİM ÇALIŞMASINDA

    AK Parti Samsun Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hazırladığı programlar kapsamında Atakum ve Çarşamba ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu.
     Meclis Üyesi Recep Öztel tarafından Atakum'da organize edilen Sabah kahvaltısında, esnaflar, işadamları, sivil toplum kuruluşunun başkan ve temsilcileri ve teşkilat üyeleri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, daha sonra Alpaslan Bulvarı üzerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi.
    Milletvekili Köktaş daha sonra Çarşamba ilçesinde Doğu Yaka Atatürk Bulvarı, Doktor Ata Giritli Caddesi, Kızılay Caddesi ve Vefa İş Merkezi'nde ziyaretler yaparak esnaf ve hemşehrileri ile bol bol sohbet etti, sorunlarını dinledi.
    Gerçekleşen programlara Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak ve bazı teşkilat üyeleri katıldı.
     1 Kasım Genel Seçiminin Türkiye ve dünya mazlumları, ezilenleri, mağdurları için çok büyük ve tarihi bir gün olduğunu belirten Milletvekili Fuat Köktaş programlarında yaptığı konuşmada; "Milletimiz 1 Kasım da sandıkta tarihi bir karar verecektir.  Bu karar ilimizde devam eden ve yeni yapılacak olan yatırımları, ülkemizin ekonomisini, hedeflerini, planlarını ve geleceğini doğrudan etkileyecek bir karardır" dedi.
     Türkiye'nin gücü, güçlü iktidarında, siyasi istikrarında, huzur ve güvenin devamındır diyen Milletvekili Köktaş, "Bunun da yolu tek başına AK Parti iktidarından geçmektedir. Ülkemiz siyasi istikrar ve güçlü yönetim dönemlerinde, tek başına iktidarlarında nasıl büyüdüğünü, nasıl güzel işler başardığını ve dünya da söz sahibi olduğunu gördük. Ancak koalisyonlar ve zayıf iktidarlar döneminde ise kaoslardan, krizlerden kaybettiğini de çok iyi hatırlamaktayız. Hiç kimse koalisyon hükümetlerinin Türkiye'yi büyüttüğünü söyleyemez. Koalisyon yıllarında Türkiye'nin kazandığını iddia edemez. Koalisyon yılları kayıp yıllardır. Koalisyon yılları halkımızın da Türkiye'mizin de ekonomimizin de zararda olduğu yıllardır. O yılları hepimiz hafızamızda taze duruyor. Türkiye'nin kayıp yılları olarak tarihe geçen O koalisyon dönemlerini gençlerimize çok iyi anlatmalıyız" diyerek sözlerine son verdi.
         NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER