banner221

“Esnafımıza 30 Bin TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Desteği Vereceğiz”

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Kurt seçim çalışmalarına İlkadım ilçesinde devam etti.

“Esnafımıza 30 Bin TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Desteği Vereceğiz”

    Gebi ve Unkapanı caddeleri esnaflarını ziyaret eden Kurt, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.
    13 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde esnafın ve KOBİ'lerin büyümesi için bir çok projenin hayata geçirildiğini söyleyen Kurt, bundan sonra da esnaf ve kobilerimizin büyümesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
     Kurt, "Başbakanımızın açıklamış olduğu seçim beyannamemizde de Ak Parti'nin esnafın ve KOBİ'nin her zaman yanında olduğu özellikle vurgulandı. Esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam ederken, 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği de vereceğiz. KOBİ'lerin finansman kaynaklarına erişimini kolaylaştıracağız. Ayrıca yerli makine üreticilerinin yurtiçinde rekabet güçlerini artırmak için finansal ortamı iyileştirmeye yönelik mekanizmalar geliştireceğiz" dedi.
     Açıklamalarına devam eden Kurt, "Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeliyle, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapacağız ve bu sayede milli sanayimizin büyümesini teşvik edeceğiz" dedi.
     Ayrıca ziyaretlerinde Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'a, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kaçmaz, Belediye Meclisi Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. 
      NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER