banner223

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, TERME’DE SEÇİM ÇALIŞMASINDA

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım Seçim çalışmaları kapsamında Terme'de bir dizi programlar gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, TERME’DE SEÇİM ÇALIŞMASINDA

      İlçe de Sanayi Sitesi'nde esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, güçlü Türkiye için güven ve istikrar vurgusu yaptı.

      Milletvekili Köktaş ayrıca Termelileri 5 Ekim 2015 Pazartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda saat 17:00'de düzenleyeceği mitinge davet etti.

      AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Terme ilçesine adeta çıkarma yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Çelik ve teşkilat üyeleri ile birlikte İlçe meydanında Termelilerle kucaklaşan milletvekili Köktaş, daha sonra sanayi sitesinde gerçekleşen kahvaltı programında esnaf ve sanatkarlarla buluştu.

       Kahvaltı sonrası esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret eden Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimlerin ülkenin geleceği adına büyük önem arz ettiğini Türkiye'de AK Parti ile sağlanan güven ve istikrar ortamının devam edebilmesi ve hedeflerine emin adımlarla gidebilmesi için tek yolun yine tek başına AK Parti iktidarından geçtiğini söyleyerek destek istedi.

        Milletvekili Köktaş ayrıca ilçe de faaliyet gösteren, kendi imalatı olan makinelerle sektörde adını Türkiye ve Dünya’da öncü firmalar arasına yazdırmayı başaran Yaşar Makina Sanayi'yi ziyaret ederek, firma sahiplerinden Mustafa Polatcan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

         Firma personeli ile de biraya gelen Milletvekili Köktaş, Türkiye üzerinde bir takım oyunların oynandığını geçmiş tarihe bakıldığında ülkenin ne zaman ayakları üstüne sağlam basıp koşmaya başladığı zaman hep engeller çıkarıldığını söyledi.

        Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:

       "Değerli esnaf ve sanatkar kardeşlerim, kıymetli Termeli hemşehrilerim her birimiz değişik alanlarda ticaret yapıyoruz. Sabah "Bismillah" diyerek dükkanımızı açıyoruz. Alın terimiz ile kazanıp çoluk çoçuğumuzun, ailemizin huzurunu, mutluluğunu sağlamak için çalışıyoruz. İşyerinizi açtığınız zaman eğer ülkede huzur, istikrar varsa insanlar önünü görebiliyorsa sizin iş yapma motivasyonunuzun yanında iş yapma kapasiteniz de artıyor, iş yaptıranın sayısı da artıyor. Kazanıyorsunuz, istihdam sağlıyorsunuz. Çalışanınızın maaşını zamanında veriyorsunuz ve bundan herkes mutlu oluyor. Ama ülkede bir belirsizlik, güvensizlik, istikrarsızlık ortamı varsa aniden insanlar harcama anlayışını değiştiriyor, o ortamın verdiği duruma göre hareket ediyor. O zaman da her tarafta çarklar dönmemeye başlıyor. Bu yüzden bir ülkede istikrar ve güven çok önemli. İnşallah 1 Kasım da AK Parti'nin tek başına, iş başına güçlü bir şekilde iktidara geldiği tarihten itibaren göreceksiniz otomatikman, hiç bir şey yapmadan, güven ve istikrarın Türkiye ye getirmiş olduğu hareketliliği hemen hissedip, 2 Kasım dan itibaren işlerimizde ciddi anlamda artış ve kazancımız daha bereketli olacağını göreceksiniz. Bunun için değerli Termeli hemşerilerim; 1 Kasım deyip geçmeyelim. Normal bir seçim olarak kimse bunu görmesin. Çevreniz de şöyle sandığa gitmeyen "ya nasıl olsa AK Parti kazanacak" benim oyuma ihtiyacı yoktur, diyenler mutlaka vardır. Ne olur bu insanları sandığa getirelim. 1 oy deyip geçmeyelim, oylarını attıralım. Her seçim önemlidir fakat onlara 1 Kasım seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlatalım ve geleceğimiz için istikrara oy verilim." diyerek sözlerine son verdi.

      NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER