banner221

SAĞLAM'A YENİ GÖREV

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na gecen Fatih Sağlam Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görevine başladı.

SAĞLAM'A YENİ GÖREV

                                            YAPTİĞİ BAŞARILI HİZMETLERİN KARŞILIĞINI ALDI
     Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak göreve başlayan  Fatih Sağlam ilk ve orta öğrenimini Samsun'da, üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde lisans eğitimine devam etti ve farklı spor branşlarında sporcu ve antrenörlük yaparak sporun sürekli içerisinde olması, antrenör olarak takımlarının elde ettiği dereceler ve gençlere yönelik yaptığı birçok başarılı etkinlik, proje ve çalışmalarıyla tanınıyordu. Geçmişte birçok eğitim, kurs ve seminere katılılarak, eğitim verdi. 
                                    'SPOR KÜLTÜRÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ'
    Gerçekleşen atama Salıpazarı ilçesinde uzun zamandan bu yana beklenirken vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.

    Fatih Sağlam, Bu göreve gelmemi sağlayan  başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere kendisine bu makamı layık görenlere teşekkür ettiğini söyledi.

    Müdür Sağlam," ilçedeki gençlerin karakterli, ahlaklı ve çalışkan birer insan olarak yetişmeleri için çalışacağız ve gezi ve etkinlikler ile gençler ve çocuklar arasında spor kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu arada  yapılacak sportif kurslar ile de gençlerin zamanlarını sağlıklı geçirerek hem kötü bağımlı alışkanlıklardan korumak hem de ulusal  müsabakalara katılabilecek sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
                Köksal ÖNER


Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER