banner223

SALIPAZARINDA TAEKWONDO COŞKUSU

Samsunlu ve Çarşambalı taekwondocular ile Salıpazarılı taekwondocuları Salıpazarı Spor Salonu Antrenman Sahasında gösteri müsabakaları ile yeni sezona," Merhaba" dediler.

SALIPAZARINDA TAEKWONDO COŞKUSU

                 TAEKWONDOCULAR YENİ SEZONA BAŞLAMIŞ OLDULAR
      Aralarında önemli dereceler elde etmiş olan Taekwondocular Salıpazarı Kapalı Spor Salonu Antrenman sahasında yapılan gösterileri ile yeni sezona başlamış oldular.
      Gösteri maçlarında kendilerini göstermek için kıran kırana müsabakalar ortaya koyan sporcular zaman zaman korku ve heyecana neden oldular. Açılışa Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı Yücel Kaya ile veliler ve vatandaşlar katıldı. 
                          BAŞKAN AKGÜL MÜDÜR SAĞLAMA TEŞEKKÜR ETTİ
      Gösteriden sonra Belediye Başkanı Halil Akgül tüm sporculara yemek ısmarlarken, Köprübaşı Alabalık Tesisleri sahibi İsa Arslan da ikramlarda bulundu. 

      Başkanı Akgül çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılan her türlü sportif etkinliği desteklediğini, bunun için yapılması gereken ne varsa elinden geleni yapacağını söyledi. Başkan Akgül," Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam'a da aktif çalışmaları için teşekkür ediyorum ve  yeni görevinde başarılar diliyorum"dedi.
              Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER