MİLLİ İTTİFAK DUR, DURAK BİLMİYOR

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleştiği Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan Bafra’da seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek sürdürdü

MİLLİ İTTİFAK DUR, DURAK BİLMİYOR

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleştiği Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan Bafra’da seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan, Sanayi esnafını tek tek dolaşarak destek istedi. Milli İttifak adayları, esnaf ile sıcak bir sohbet etti. Sanayide ki yolların uzun süredir bozuk olduğunun ve hiçbir şekilde en ufak bir onarım olmadığını dile getiren Milli İttifak, sanayide ki esnafı bozuk yolların mağdur ettiğini söyledi. Sanayi esnafı ziyaretinden sonra Fatih Öğrenci Yurdu’nu ve Öğrenme Şenlikleri stantlarını gezdi. Okul stantlarının da yapılan çalışmaları yakından incelediler. Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüreceklerini ifade eden Milli İttifak destek beklediklerini bütün esnafın ortak sorunu olan kredi faizlerin tümü Milli İttifakın iktidarında silineceği müjdesini verdiler.

 

Oktay BÜLBÜL 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER