HAKEMLERDEN MÜDÜR ÖZYURT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Özkan Öztürk ve Süper Lig Hakemi Samet Çiçek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret ettiler.

HAKEMLERDEN MÜDÜR ÖZYURT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

                                                ÖZYURT'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

        Ziyaret sırasında Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Özkan Öztürk," Hakem camiası olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt'a samimi ve candan muhabbeti ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz Samsunumuz ve bütün spor camiamız için başarılarının devamını dileriz" dedi. Ve Başkan Özkan Öztürk, günün anısına Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürümüz Güven Özyurt'a teşekkür plaketi takdim etti. 
                                             MÜDÜR HERKEZE TEŞEKKÜR ETTİ
          Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt  Ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Samsun hakem camiası içinde önemli bir yerde. Yetiştirdiğimiz hakemlerimiz bölgesel liglerde ve Süper Ligde görev alıyor. Bizler sporun gelişmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Her zaman destekleriyle yanımızda olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
                        Köksal ÖNER


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER