banner221

SAMSUN’DA ÇEŞİTLİ AMATÖR BRANŞLARDA DERECEYE GİREN SPORCULARIN KUPALARINI VERDİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin,2014 sezonunda çeşitli amatör branşlarda dereceye giren takımlara, sporculara ve amatör spor il temsilcilerine kupalarının ve ödüllerinin verilmesi için, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene katıldı.

SAMSUN’DA ÇEŞİTLİ AMATÖR BRANŞLARDA DERECEYE GİREN SPORCULARIN KUPALARINI VERDİ

 Samsun Valisi İbrahim Şahin,2014 sezonunda çeşitli amatör branşlarda dereceye giren takımlara, sporculara ve amatör spor il temsilcilerine kupalarının ve ödüllerinin verilmesi için, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene katıldı.


'SİZLERLE BERABER OLMAKTAN MUTLUYUZ'
Törende bir konuşma yapan Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, “2014 yılında Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında derece yapmış sporcularımızın, ilimizde şampiyon olan takımlarımızın, şehrimizi temsil hakkı kazanmış takımlarımız, ilimizi başarıyla temsil eden spor adamlarımız ve spor emekçilerini ödüllendireceğimiz bu gecede sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Bizler verilen bu desteklere layık olmak, başarı çıtamızı daha yükseklere taşımak ve yeni başarılar için çok çalışmalıyız.”dedi.Atıcılık Dalında Ödül Alan Sporcu Mustafa TunceL yaptığı konuşmasında, “1994 yılında trafik kazası sonucu bedensel engelli oldum. Beş senedir atıcılık sporuyla uğraşmaktayım. Şu anda dünya kotosunu aldım. İnşallah bu yıl hedefim olimpiyat kotosunu almaktır. Bizlere bu sporu yapmamızda katkıları olan herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘SAMSUN’DA SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR’
2014 sezonunda çeşitli amatör branşlarda dereceye giren takım ve sporculara kupalarının verilmesi için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen törende bir konuşma yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Değerli sporcular, yöneticiler, öncelikle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Spor konusunda Samsun’da söylenecek çok şey var. Özellikle ilimizde yapılan tesisleri gördüğümüz zaman gerçekten insan Samsunlu olmaktan gurur duyuyor, gıpta ediyor. Samsun dışından gelenler ise bu tesisleri görünce kıskanıyorlardır. Ben öncelikle bu tesisleri ilimize kazandıran eski Gençlik ve Spor Bakanımıza ve şimdiki Gençlik ve Spor Bakanımıza hem sizin adınıza, hem şahsım, hem de Valilik adına teşekkürlerimi ve şükranları iletmek istiyorum ”dedi.

‘HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Çünkü bazı illerde bizim ilçelerimizdeki kadar spor tesisi olmayan iller olmasına rağmen, Samsun iliyle, ilçesiyle adeta bir spor kenti odlunu belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, “ İlimizde yapılan bu yatırımlar göz önüne alındığında Samsun Spor Kenti olma adına biraz daha öne çıkmış durumdadır.
İlimizde 297 spor kulübü bulunmaktadır. 6 bin 700 civarında aktif sporcu var. 66 bin de lisanslı sporcu bulunmaktadır. Benim sporcu kardeşlerimden istediğim şu; özellikle amatör sporla uğraşıp da olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında dereceye girenler liseyi bitiren arkadaşlarımız, herhangi bir sınava tabi olmaksızın üniversiteye doğrudan yerleşebiliyorlar. Mutlaka bir spor dalıyla uğraşın. Spora destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü buna gönül vermeden bir işi yapmak söz konusu olmaz. İnşallah Samsun bir Spor Kenti olma yolunda sağlıklı bir şekilde ilerleyecektir. Ben katkı sağlayan, emeği geçen ve bu akşam burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

ÖDÜLLERİ VE KUPALARI VERİLDİ
2014 sezonunda çeşitli amatör branşlarda dereceye giren takımlar ile sporculara ve amatör spor il temsilcilerine ödülleri ve kupaları, Vali İbrahim Şahin'in yanı sıra AK Parti Samsun Eski Milletvekili Fatih Öztürk, Vali Yardımcısı Ali Galip SaraL, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç,amsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Hasan Özbulut.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu tarafından verildi

Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER