SAMSUNSPOR'DAN DOŞTLUK MAÇI 2-0

A Milli Futbol Takımının Katar ve Yunanisten ile oynayacağı özel maçlar nedeni ile liglerde bu hafta maç oynanmadı.

SAMSUNSPOR'DAN DOŞTLUK MAÇI 2-0

    Bu boşlukta Samsunspor, Amasya'nın  1'nci Amatör Liginde mücadele edecek olan Merzifonspor’un açılışına katıldı. Eski Samsunsporlu futbolcu merhum Uğur Dağdelen’in mezarını da ziyaret eden Samsunspor, Merzifonspor ile birde hazırlık maçı oynadı.
                       "OYUNA SONRADAN DAHİL OLDULAR"
    Samsunspor' un, Bekir Sevgi, Erdi Dikmen, Fatih Kılıçkaya, Abdülsamet Yıldırım, Ertuğrul Mert Gülşen, Taha Yalçıner, Muharrem Efe, Distel Zola, Ehiosun Ekigho, Alperen Pak, Burhan Arman on biri ile çıktığı karşılaşmada Furkan Köse, Orhan Erdoğan, Enes Keleş ve Ramazan Özcan oyuna sonradan dahil oldu.
                       "MERZİFON'DA FUTBOL BAYRAMI YAŞANDI" 

     Kırmızı- beyazlı-siyhlı ekip  karşılaşmanın 5. dakikasında Fatih Kılıçkaya ve 26. dakikasında Alperen Pak'ın attığı goller ile karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Merzifon halkı maça yoğun bir ilgi gösterirken, adeta bir futbol bayramı yaşandı.
                              "YOĞUN BİR SEVGİ GÖSTERDİLER"

      Karşılaşmanın ardından Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, iki takım yöneticileri, oyuncuları ile teknik ekipleri ile beraber yenilen akşam yemeğinin ardından saat 17:00'de Samsun'a dönmek üzere yola çıktı. Merzifonspor'un taraftarıda yoğun bir sevgi gösterdiler ve akabinde Samsunspor’un kırmızı- beyazlı-siyahlı taraftarıda  yalnız bırakmadı. Yaklaşık 200 kişilik kırmızı beyazlı taraftar özel maç olmasına rağmen Samsunspor’u desteklemek için Merzifon’a geldi.
     KÖKSAL ÖNER 



Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER