İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy

Rızvan Aksoy yapılacak olan 31 Mart mahalli idareler seçiminde İYİ Parti’den Bafra Belediye Başkan adaylığını partililerle bir araya gelerek açıkladı.

İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy

Bafra İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasında parti teşkilatı ile bir araya gelen İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy burada bir basın açıklaması düzenledi.

Konu ile ilgili konuşan Başkan Adayı Rızvan Aksoy “Mahalli seçimleri biliyorsunuz Genel seçimler gibi değildir. Mahalli seçimlerde belediye başkan adayları daha çok ön plana çıkar. O yüzden ben sözü fazla uzatmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız, Genel Başkan yardımcılarımızın katılımları ile bir miting organize edeceğiz.

Ben sadece bugün sizlerin karşısına aday oldu olacak geldi gidecekten ziyade aday olduğumu kamuoyuyla paylaşmak istedim. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkılmadık el bırakmadan teşkilatlarımızla el ele omuz omuza vererek bu zorlu süreci hep beraber aşacağız. Uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim. Beni yaklaşık bütün Bafra tanır.

Bizimde eksiğimiz vardır. İnsanlar hata yapabilir ama önemli olan hata da diretmemektir. Kimseyi ötekileştirmeden Ak Parti, MHP, CHP tüm partililerin oyuna talibiz. Kimseyi kırmadan vurmadan yaptıklarımızı yapacaklarımızı projelerimizi anlatarak ilerleyeceğiz. Allah`ın izni ile de yapılacak olan seçimlerden galip ayrılacağız” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER