BAŞKAN MURZİOĞLU,’SAMSUN’UN HİZMETİNDEYİZ’

Samsun Makine Mühendisleri Odası Yönetimi’ni kabulünde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’un çok yönlü bir kent olduğunu belirterek,"Biz de bu güzel şehrimizin hizmetindeyiz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içindeyiz" dedi.

BAŞKAN MURZİOĞLU,’SAMSUN’UN HİZMETİNDEYİZ’

        Son yapılan olağan genel kurul toplantısında göreve gelen Samsun Makine Mühendisleri Odası (SMMO) Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti. Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya'nın da bulunduğu ziyarette Başkan Salih Zeki Murzioğlu, Makine Mühendisleri Odası'nın yeni oluşan yönetimi ile tanıştı. Samsun Makine Mühendisleri Odası Başkanı Kadir Gürkan, yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında TSO Başkanı Murzioğlu'na bilgi verdi. Ziyarette ayrıca,  üniversite, sanayi ve meslek odalarının işbirliğinin önemine değinildi. Ziyarette konuşan Samsun MMO Başkanı Kadir Gürkan, Samsun TSO ile her zaman dirsek temasında, birliktelik içinde çalıştıklarını söyledi,
                                 "HEPİMİZ AYNI DİLİ KONUŞUYORUZ"
         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek, süreci birlikte kontrol eden bir yapının Samsun'da oluşması için çalıştıklarını söyledi.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "Samsun çok yönlü bir kent. Biz de bu şehrin hizmetindeyiz. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içindeyiz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar en çok vurgu yaptığımız konuların başında şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma kabiliyetini geliştirmek geliyor. Bunu Samsun'a kazandırdığımız projelerimizle başardığımızı düşünüyoruz" diye konuştu.
                        "SAMSUN YATIRIMCILARI KENDİNE CEZBEDİYOR"
        Samsun'un turizmden eğitime, sağlıktan tarıma, sanayiden lojistiğe kadar birçok avantajı içinde barındıran bir kent konumunda olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Murzioğlu, "Samsun, hava, kara, deniz ve demiryoluna sahip Türkiye'de dört ilden bir tanesi. Samsun, doğalgazın Türkiye'den giriş noktası. Ayrıca bir liman kenti de olan Samsun yatırımcıları kendine cezp ediyor. Daha düne kadar Samsun'da otel sıkıntısı var diyorduk. Şimdi bakıldığında otellerle birlikte yeni alışveriş merkezleri de şehrimize geldi. Birlikten güç doğar. Bu zamana kadar hep birlikte el ele vererek, pek çok çalışmamızın hayata geçmesini sağladık. Biz, güçlü ve geniş bir aileyiz. Biz bir olunca önümüzdeki engeller de kalkacaktır. Bu çatı altında her zaman ifade ettiğim gibi, güzel şehrimizi layık olduğu yere taşımak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz" dedi.
                                                                                                                                                         Köksal ÖNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER