“HAYDİ, SİNEMAYA GİDİYORUZ” PROJESİ İLGİ GÖRDÜ

Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen ,‘Sevgiyle Uzanan Eller Projesi’ kapsamında yürütülen, ‘Haydi Sinemaya Gidiyoruz’ projesi ilgi gördü.

“HAYDİ, SİNEMAYA GİDİYORUZ” PROJESİ İLGİ GÖRDÜ

      ‘Sevgiyle Uzanan Eller Projesi’ kapsamında yürütülen“Haydi Sinemaya Gidiyoruz” projesiyle, İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Ortaokulu ve Aktekke Yatılı Bölge Ortaokulundaki öğrenciler, sinema buluşma günlerinin ilkinde bir araya geldiler.
      Bafra Kaymakamlığı önderliğinde gerçekleştirilen, ‘Sevgiyle Uzanan Eller Projesi’ kapsamında yürütülen “Haydi Sinemaya Gidiyoruz” projesinde, amaç ve hedef şöyle:
     “Amaç; yatılı bölge okulundaki çocukları her ay sinemayla buluşturmak. Bilinçli çocuklar; aydınlık yarınlar, sağlıklı bireyler olacağından yola çıkarak mahalle (köy) okullarında okuyan öğrencilerin kültürel, sosyal, psikolojik ve ekonomik gelişimlerine katkıda bulunmak için böyle bir proje hayata geçirilmiştir. Hedefler arasında ise; Öğrencilerin hayal gücünün gelişmesine destek olmak, öğrencilerin yaşamlarına değişik olumlu duygular katmak, öğrencilerin ilçe merkezine daha fazla gelebilmesini teşvik etmek, öğrencilerde anı kültürü oluşturabilmek ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirebilmektir.”
                 NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER