Milletvekili Demir, Terme'nin vergi borçları için devrede

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme Belediyesi'nin vergi borçlarından kurtulabilmesi için devreye girdi.

Milletvekili Demir, Terme'nin vergi borçları için devrede

         AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme Belediyesi'nin vergi borçlarının gayrimenkul karşılığında mahsuplaşılabilmesi için bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

        Milletvekili Demir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte Samsun Defterdarı Hayati Dinç'i ziyaret etti. Başkan Kul'un talebi doğrultusunda ilk olarak Ankara'da gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Samsun'da da bazı temaslarda bulunuldu. Ziyarette, Terme Belediyesi'nin vergi borcunu ödeyebilmesi için belediyeye ait bazı gayrimenkulleri devredebileceği konusu görüşüldü.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Demir, "Belediye Başkanımız Şenol Kul, biriken vergi borçlarının, belediyenin ödeyemez hale geldiğini ve bu konuda bazı talepleri olduğunu söyledi. İlk olarak Ankara'da bazı temaslarda bulunuldu. Şimdi de sizi ziyaret ederek, konunun çözümü için nasıl bir yol izlenilebilir bunu konuşmaya geldik. Belediyeye ait bazı gayrimenkuller karşılığı, vergi borçlarının mahsuplaşılması talep ediliyor. Bununla ilgili gerekenin yapılmasını istiyoruz" dedi.

        Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da, kendilerine öncülük ettiği için Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, biriken vergi borçlarını ödeyerek, belediyenin hizmet kalitesini artırmayı planladıklarını belirtti.

         Samsun Defterdarı Hayati Dinç de, söz konusu talebi değerlendirerek, gerekenin yapılacağını söyledi.

             NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER