banner221

OMÜ’DEN AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLERDE SINAİ VE TIBBİ GAZLAR ÜRETİM, DOLUM VE DEPOLAMA EĞİTİMİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi MEB Onaylı sertifikalı eğitim programlarına başlıyor. Sertifika programı ilk olarak“Ağır ve Tehlikeli İşlerde Sınai ve Tıbbi Gazlar Üretim, Dolum ve Depolama Eğitimi” ile başlıyor.

OMÜ’DEN AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLERDE SINAİ VE TIBBİ GAZLAR ÜRETİM, DOLUM VE DEPOLAMA EĞİTİMİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Atakum Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü arasında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika programlarının açılması yönünde imzalanan protokol gereğince, toplam kırk saat sürecek olan “Ağır ve Tehlikeli İşlerde Sınai ve Tıbbi Gazlar Üretim, Dolum ve Depolama Eğitimi”nin başvuraları sona ermek üzere. Başvurular 30 Ocak 2015 Cuma gününe kadar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne yapılabilecek. Kurslar ise OMÜ Yeşilyurt Demr Çelik MYO’da 9 Şubat ve 20 Şubat tarihleri arasında saat 17:00-22:00 saatleri arasında yapılacak.       

 

Eğitimi Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları; Yrd. Doç. Dr. Özgür Özdamar, Öğr. Gör. Ahmet Böğrek ve Öğr. Gör. Yusuf Yakut tarafından verilecek. Eğitimde; sınai ve tıbbi gazların kimyasal yapıları, üretim yöntemleri, kullanım alanları, gazların tüplere dolumu ve depolama koşullarının yanı sıra, işçilerin çalışma esnasında iş güvenliği tedbirlerini alarak çalışmaları ve iş kazalarının en aza indirilmesi için  “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” eğitimi de verilmekle beraber, eğitim sonrasında, başarılı olan kursiyerlere MEB onaylı sertifika verilecek.

 

Başvurular Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne yapılacak. Son başvuru tarihi ise 30 Ocak 2015. Kurslar 9 Şubat ve 20 Şubat tarihleri arasında verilecek.  Detaylı bilgiye sem.omu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 16:55

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER