banner221

Lengerli Köyü, Debreli Camii Minaresi Tamamlandı

Lengerli Köyü Debreli mahallesi camii, minaresi tamamlandı. Yapımına yaklaşık 3 ay önce başlanan Debreli camii minaresi yardımsever vatandaşların destekleri ile yapıldı.

Lengerli Köyü, Debreli Camii Minaresi Tamamlandı

 Lengerli Köyü Debreli mahallesi camii, minaresi tamamlandı. Yapımına yaklaşık 3 ay önce başlanan Debreli camii minaresi yardımsever vatandaşların destekleri ile yapıldı. Debreli camii Lengerli Köseli yolu Memen kenarında yer almaktadır.

Debreli mahallesi camii yaklaşık 18 yıl önce yapılmış olup, imkansızlıklar nedeni ile minare yapımı bu güne kalmıştır. Lengerli Köyü Debreli mahallesi camii minaresinin yapımı, Lengerli Köyü Debreli mahallesi vatandaşları, Bafralı ve Bafralı olmayan vatandaşların yardımı ile yapılmıştır. Bafra Müftülüğü ve Bafra Müftülük müdürü Bahattin Tama tarafından manevi olarak desteklenmiş ve ocak ayında tamamlanmıştır.

Debreli camii İmam Hatibi Adem Özçelik yapılan bu hizmette yardımı olan başta minare ustası Çarşamba’nın Taflı köyünden Kadir Akarslan olmak üzere tüm hayırseverlere namaz vakitlerinde dua edip Allah(cc) bol kazanç sağlasın dileklerinde bulunması dikkat çekti.

Oktay BÜLBÜL

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER