Çilez'den Kaymakam Demirkale’yi ziyaret

AMASYA (AA) - AK Parti Amasya milletvekili adayı Hasan Çilez, Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi ziyaret etti. Merzifon'da seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Amasya milletvekili adayı Çilez, beraberindeki partililerle Kaymakam Demirkale’ye...

Çilez'den Kaymakam Demirkale’yi ziyaret

AMASYA (AA) - AK Parti Amasya milletvekili adayı Hasan Çilez, Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi ziyaret etti.

Merzifon'da seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Amasya milletvekili adayı Çilez, beraberindeki partililerle Kaymakam Demirkale’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Demirkale, milletvekili adayını kabulde yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçimlerinin olacağını anımsattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirkale, AK Parti heyetine seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Çilez de milletvekili adaylarının kamuoyu tarafından tanınması ve hedeflerini deklare etmeleri gerektiğini dile getirerek, “Aday tanıtımımız ve seçim beyannamemiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı, güzel bir tören icra edildi. Amasya’da seçimler huzur ve güven, demokratik olgunluk içerisinde icra edileceğine bir şüphemiz yok. Allah milletimiz için muvaffakiyetler nasip etsin.”dedi.

Seçimlerin erkene alınmasıyla sürecin hızlı ilerlediğini belirten Çilez, şunları kaydetti:

“Merzifon’da siyasi kültür üst seviyededir. Partiler arasında rekabet elbette var ama çok güzel bir ahenkte var. Kurucusu olduğum AK Parti Merzifon ilçe teşkilatından milletvekili adayı olarak çıkmayı da Allah nasip etti. Amacımız milletimize hizmet etmektir. Merzifon organize sanayi bölgesi, havaalanı gibi önemli alanlarıyla Türkiye’de ön plana çıkıyor. Fakültemiz yapılıyor, su problemimiz çözülecek. Bu seçimde de demokrasi, ülkemiz, biz kazanacağız."

Çilez ve beraberindekiler, daha sonra diğer resmi kurumları ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER